Angela Rusu

Angela Rusu, cunoscuta interpreta de muzica populara si de petrecere, s-a nascut in zodia Racului, in 1974 la Gherla, in judetul Cluj si are doua fete (Larisa si Rebeca).

Angela este absolventa a Liceului Teoretic “Ana Ipatescu” din Gherla (sectia Filologie-Istorie) si a Scolii Populare de Arta din Cluj-Napoca (clasa Canto-Muzica populara, prof. Cristina Jiman). A urmat cursurile Facultatii de Drept. Debutul oficial al Angelei Rusu in lumea muzicii a avut loc pe 7 martie 2000. A fost angajata a Ansamblului “Dor Transilvan” din Bistrita (2001-2003) si este colaborator permanent al Ansamblului “Doina” al Armatei.

Angela Rusu a lansat mai multe albume, printre care “Inima mea de-ar grai”, “La multa lume am cantat”, “Joaca omule si bea”, “Dor de mama, dor de tara”, “Asa este viata”, “Sculati boieri mari – Colinde”. Hitul sau intitulat “Toate Sagoritele”, a dat si numele albumului lansat la casa de discuri Electrecord. Desi a debutat tarziu, a facut-o cu impact la marele public si cu un succes extraordinar. “A te distinge in aceasta bogatie de rapsozi si performeri muzicali este o mare realizare” – se scria intr-o cronica dedicata interpretei.

Meritul Angelei Rusu este ca a crezut in sine si a izbutit. Intre solistii de aici sau din alta zare, ea se personalizeaza firesc, prin timbrul vocal si stil de interpretare si mai ales, prin repertoriu, acesta trebuind sa fie pentru fiecare interpret, averea luata in traista, cu sine, atunci cand a plecat de acasa. Angela Rusu stie ca repertoriul autentic traieste din merindea sa, nu dintr-a altora.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro va recomanda pe Angela Rusu pentru petreceri, evenimente, spectacole, cumetrii, nunti, botezuri, aniversari sau mese festive.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply