Andreea Mantea

Andreea Mantea s-a nascut la Bucuresti, la data de 20 septembrie 1986.

De mica a vrut sa aiba proprii ei bani, sa nu ii ceara parintilor, astfel ca la varsta de 15-16 ani s-a angajat ca picolita intr-un restaurant. Intr-o zi o clienta a restaurantului i-a propus sa devina fotomodel, a acceptat si de acolo a inceput cariera ei de fotomodel, urmand sedinte foto, reclame, videoclipuri.

Andreea mai are o sora, care este si cea mai buna prietena a ei. Andreea Mantea a intrat prima data in atentia presei in 2006 cand a fost desemnata cea mai sexi fata de la pagina 5 din ziarul “Libertatea”. In acelasi an a participat si la concursul “Miss Playboy” unde a iesit pe locul 2. Visul ei a fost mereu sa lucreze in televiziune, pe care si l-a indeplinit, incepandu-si cariera in televiziune ca reporter la Kiss Tv. A renuntat la acest job pentru a se dedica exclusiv carierei de model.

In timp ce era model a primit oferta de a fi vecina celor doi prezentatori de la matinalul “Neata cu Razvan si Dani”. S-a trezit o perioada in fiecare dimineata de la ora 5, pana cand a fost inlocuita cu Daniela Crudu. A fost imaginea firmei de lenjerie Jolidon, dar si co-prezentatoarea lui Mircea Radu la emisiunea “Din dragoste”.

Impreuna cu Mircea Radu a prezentat show-ul “Nopatea erorilor” difuzat de Antena 1. Dupa Antena 1 s-a mutat la TVR2 unde a prezentat impreuna cu Aurelian Timisan show-ul saptamanal de divertisment “Tombola castigatorilor”. Andreea Mantea s-a facut cunoscuta si datorita altor surse, nu doar din televiziune. Frumoasa bruneta a pozat prima data pentru revista Promotor in compania unui Audi TT, iar la cateva luni a primit propunerea sa pozeze si in Playboy, numar ce s-a dovedit a fi un real success.

Este una dintre cele mai frumoase vedete, care a cucerit inimile atat ale barbatilor din Romania, cat si a celor din strainatate, ea fiind foarte apreciata pentru aparitiile din revistele pentru barbati.

Andreea Mantea este una dintre cei mai cunoscuti iepurasi din tara noastra, care a avut ocazia sa pozeze si pentru un calendar Playboy la resedinta lui Hugh Hefner. Pe langa aparitiile din revistele pentru barbati, Andreea a cochetat si cu televiziunea, fiind co-prezentatoare talentata.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci va recomanda pe Andreea Mantea in calitate de prezentator pentru evenimente sau petreceri corporate, petreceri private, spectacole sau concerte.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

You may also like...

Leave a Reply