Salon du Mariage

La doar 10 km de Bucuresti, Salonul du Mariage este situat intr-un decor mirific, avand deschidere la piscina. Cu foarte mult spatiu verde, specialistii au creat un parculet in stil mediteraneean chiar in fata salonului. Aici este amenajata si o arcada de ceremonii, un loc ideal atat pentru cununiile civile cat si pentru cele religioase.

Pozitionata chiar in lateralul salonului, piscina va ofera un peisaj foarte exotic din interiorul salonului. Cu un lounge organizat in jurul ei, piscina este locul ideal pentru relaxare si pentru sesiunile foto cu si intre invitati. Cocktail bar-ul va fi cireasa de pe tort si va pune si mai mult in valoarea aceasta piscina foarte apreciata de toti invitatii!

Dimensiunea standard a toaletelor in toate locatiile de nunta a fost dintotdeauna o problema pentru mirese. Salon du Mariage Toujours l’Amour, este prima locatie care s-a gandit la confortul dumneavoastra! Astfel, am amenajat o toaleta speciala de mireasa, in stil neoromantic, in care va puteti retrage pentru micile momente de intimitate din timpul nuntii.

Salonul dispune si de cazare, dispunand de 24 camere de cazare, chiar in cadrul resortului.

Ambianta este una deosebita reusind sa imbine perfect finisajele moderne ale salonului care poate gazdui de la 50 la 500 de invitati, lounge-ul din jurul piscinei a carei forma si iluminat subacvatic este o adevarata atractie pentru invitatii dumneavoastra, in special pentru cei pasionati de fotografii si parculetul cu arcada de ceremonii. Abordarea neoromantica confera acel aer de poveste absolut necesar in cadrul unui eveniment cum este o nunta.

Alegerea Salonului du Mariage Toujours l’Amour este alegerea perfecta pentru ca amintirea celui mai important eveniment din viata ta sa devina o amintire de neuitat.

Pe langa o nunta de vis, salonul gazduieste de asemenea si petreceri, spectacole, botezuri.

Echipa Agentiei de evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro, va recomanda “Salon du Mariage  pentru un eveniment memorabil.

 Contact sala de evenimente:

Email/ Site: contact@salondumariage.rowww.salondumariage.ro

Mobil: 0752 665 590 – Mirela

 Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply