Presidential Ballroom

Centrul de Evenimente Presidential Ballroom , este situat in Bucuresti , cu o suprafata totala destinata organizarii evenimentelor de 2600 mp impartita in 4 saloane cu o capacitate de la 60 pana la 380 de persoane, beneficiaza de toate calitatile necesare desfasurarii unor astfel de activitati: o generoasa parcare privata, un spatiu ultrafunctional si o echipa de profesionisti.

Presidential Ballroom este un loc destinat exclusiv evenimentelor, de la seminarii si conferinte, pana la prezentari de moda sau nunti. Presidential Ballroom ofera pe langa locatia rafinata si festinul culinar intregul pachet de servicii de care aveti nevoie pentru a avea un eveniment special. Arhitectura deosebita impreuna cu serviciile extraordinare,un design de exceptie si finisajele la cele mai inalte standarde vor transforma evenimentul  tau intr-un specatacol special.

Presidential Ballroom este un loc destinat exclusiv evenimentelor, de la seminarii si conferinte, pana la prezentari de moda sau nunti.
In functie de natura evenimentului, puteti beneficia de servicii aditionale: aranjamente florale (mese si prezidiu), baloane, decoruri personalizate (mese, scaune etc.), cadouri: marturii sau cadouri personalizate pentru participantii la seminarii, conferinte etc., invitatii, meniuri, cartonase personalizate, bar de fructe, cascada de ciocolata, sculpturi in gheata, agenti de paza, hostess, servicii foto si video, lumini, sonorizare, traducere simultana, consiliere de specialitate.

Presidential Ballroom este format din patru saloane: Glamour, Royal, Luxury si Style, avand capacitati de 160, 350, 150 si respectiv 120 locuri.

Saloanele Presidential Ballroom Militari: Elegance – capacitate pana la 270 locuri la mese; Luxury – capacitate pana la 150 locuri la mese; Style – capacitate pana la 100 locuri la mese.

Saloanele Presidential Ballroom Pipera: Glamour – capacitate pana la 160 locuri la mese; Royal – capacitate pana la 350 locuri la mese.

Spatiul generos oferit de Centrul de Evenimente Presidential Ballroom este ideal pentru orice tip de eveniment visati. Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro, va recomanda “Centrul de Evenimente Presidential Ballroom”  pentru nunti, botezuri, petreceri, baluri, aniversari, mese festive sau petreceri corporate.

Contact sala de evenimente:

Email: office@presidential.ro

Mobil: 0758 839 395 | 0756 066 713

Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply