Militari Residence Ballroom

Militari Residence Ballroom este conceput pentru evenimente precum: nunti, botezuri, conferinte, petreceri corporate, spectacole.

Sala dispune de 4 saloane cu capacitati de la 100 pana la 600 de locuri avand acces la pacare: Sala Viena (capacitate: 50-100 de persoane), Sala Aqua (capacitate: 110-250 de persoane), Sala Londra (capacitate: 150-300 de persoane), Sala Paris (capacitate: 150-600 de persoane). Saloanele sunt elegante, spatioase, prevazute cu sisteme de climatizare ultramoderne si ring de dans central, sisteme de sonorizare si lumini, lounge bar, parcari proprii supravegheate video.

Militari Residence Ballroom este conceput dintr-un ansamblu de 2 corpuri cladire, doua piscine, parcare aferenta fiecarei sali, ce ofera posibilitatea organizarii tuturor tipurilor de evenimente.

Punctul de atractie consta in cele doua piscine, exterioara si una interioara, alaturi de decoratiuni oferind o atmosfera speciala pentru ca evenimentul tau sa fie unul memorabil.

Militari Residence Ballroom detine toate avantajele pentru a indeplini conditiile organizarii celor mai speciale momente.

Echipa de la Militari Residence Ballroom ofera servicii aditionale: aranjamente florale (mese si prezidiu); decoruri personalizate; invitatii, meniuri, cartonase personalizate; agenti de paza, hostess; consiliere de specialitate; artificii de interior.

In ceea ce priveste meniul, sunt alternative din belsug care sa multumeasca si cele mai pretentioase gusturi si exigente cerinte. Propunerile celor de la Militari Residence Ballroom  sunt mai clasice sau mai avangardiste, cu note autentice de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferite culturi ale lumii. In functie de natura si avengura evenimentului acestea se pot adapta in colaborare stransa cu clientul.

Echipa de evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro, va recomanda Militari Residence Ballroom  pentru nunti, botezuri, petreceri sau petreceri corporate.

 Contact sala de evenimente:

Email/ Site: office@militariresidenceballroom.rowww.militariresidenceballroom.ro

Telefon: 0727 634 450 | 0762 352 151

Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply