Domeniul Stirbey

Domeniul Stirbey este situat la 15 kilometri de Bucuresti, pe malul Lacului Buftea si este unul dintre locurile cele mai apreciate pentru organizarea evenimentelor publice si private, de la concerte in aer liber pe peluza domeniului, pana la oficierea de nunti. Domeniul inca isi pastreaza rafinamentul, nobletea si amprenta  familiilor boieresti care l-au locuit de-a lungul ultimelor doua secole.

Acesta se intinde pe mai mult de 25 de hectare si detine cinci locatii destinate evenimentelor, fiecare dintre acestea avand caracteristici care ii dau personalitate si o recomanda pentru anumite tipuri de scenarii si facilitati.

Spatiile Palatului Stirbey au un inalt grad de adaptabilitate, fiind concepute pentru a putea gazdui toate tipurile de evenimente, cum ar fi: intalniri de afaceri, dineuri / pranzuri de afaceri sau cu caracter social (aprox. 80 de persoane), receptii (aprox. 800 de persoane), banchete, baluri, petreceri corporatiste (aprox. 600 de persoane), lansari de produse, concerte la interior (aprox. 1.000 de persoane), cocktailuri (aprox. 1.000 de persoane), concerte la exterior (aprox. 10.000 de persoane), conferinte, seminarii, workshopuri, training, teambuilding indoor si outdoor, evenimente culturale si sociale: spectacole, lansari de carte, lansari de disc, expozitii, licitatii, lansari de colectii vestimentare etc.

Domeniul Stirbey are 6 locatii pentru desfasurarea evenimentelor:

Palatul Stirbey este alegerea perfecta pentru: evenimente speciale, private sau corporatiste, receptii, cocktailuri, baluri sau petreceri, lansari de produse, concerte, conferinte, evenimente culturale si sociale.

Sala “Regina Maria” pentru evenimente speciale, private sau corporatiste, receptii, nunti, cocktailuri, baluri sau petreceri, lansari de produse, concerte, conferinte, evenimente culturale si sociale, cu servicii integrate si tehnologie performanta, desfasurate într-un spatiu usor de decorat.

Pavilionul “Printul Stirbey” pentru toate tipurile de evenimente private sau corporatiste, care combina avantajele tehnologiei moderne la interior, cu placerea destinderii in aer liber, beneficiind de toate facilitatile necesare, incluzand spatii pentru birouri de suport si posibilitatea de extindere catre terasa descoperita si cu priveliste catre parc.

Pavilionul “Printesa Nadeja” este o constructie noua. Foloseste o tehnologie germana de ultima generatie, gandita special pentru evenimente care au cel putin o componenta ce necesita desfasurarea in aer liber.  Acesta este amplasat in imediata apropiere a salii “Regina Maria”. Datorita peretilor-cortina, a drapajelor ivoire satínate si a deschiderii spre padure se poate crea o atmosfera speciala, de poveste.

Peluza este atractia naturii, pentru evenimente speciale de mari proportii, care se pot desfasoara în aer liber, pe pajistea special amenajata din spatele Palatului Stirbey. Aici se pot organiza petreceri private, petreceri corporatiste, spectacole, fetivaluri, targuri, intreceri sportive si team building-uri.

Capela “Sfanta Treime” construita într-un stil arhitectural eclectic la sfarsitul secolului al XIX-lea, biserica este pictata la interior de Tatarascu. Capela este un monument istoric care adaposteste osemintele familiei Stirbey. Biserica este spatiu destinat ceremoniilor religioase, oficiate pentru clientii care doresc sa isi organizeze momentele importante din viata la Palatul Stirbey.

 Contact Domeniul Stirbey:

Email/ Site: office@palatulstirbey.rowww.palatulstirbey.ro

Mobil: 0730 073 135 | 0758 110 948 | 0758 110 942

Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply