Cotroceni Banquet Hall

Cotroceni Banquet Hall

Este normal sa va doriti tot ce este mai bun pentru Dvs. Pentru ca un simplu restaurant sau local pentru nunta Bucuresti nu mai poate raspunde cerintelor anului 2016, 2017 sau 2018  va recomandam alegerea unui salon de evenimente in Bucuresti care sa raspunda celor mai inalte exigente.

Salonul de evenimente Cotroceni Banquet Hall, cu un aspect rafinat, dotari deosebite pentru ca invitatii sa se simta bine si sa pastreze amintiri de neuitat de la evenimentul Dvs, cu servicii ireprosabile, situat intr-un cartier select – Cotroceni.

Pozitia ultracentrala si numarul mare de mijloace de transport fac accesul foarte facil la acest salon de evenimente. Cotroceni Banquet Hall este una din cele mai mai bine pozitionate sali de nunta din Bucuresti, intr-un cartier istoric si romantic, de mare prestigiu – Cotroceni. Un numar de biserici se afla la numai cinci minute de locatie: Biserica Sf Elefterie Vechi si Nou, Biserica Romniceanu, Biserica Adormirea Maicii Domnului din curtea Palatului Cotroceni etc. O plimbare placuta in Gradina Botanica, parcul Operei Romane, parcul Romniceanu sau parcul Eroilor poate fi momentul potrivit pentru poze cu familia si prietenii inaintea unei nunti de vis.

Finisajele salii de nunta, clasice si rafinate, proiectat cu mult bun gust, dau prestigiu evenimentului tau intr-o atmosfera calda si primitoare. Stilul clasic al Cotroceni Banquet Hall se preteaza la personalizarea salii in functie de gusturile clientului pentru o gama larga de evenimente, fiecare din ele fiind unic. Ringul de dans generos va crea o atmosfera de neuitat invitatilor tai.

Vrei ca evenimentul tau sa ramana nesters in inima invitatilor? Atunci felul cum se aude muzica este foarte important in acele momente unice si modul cum se propaga aceasta, adica acustica salii, a trebuit tratat cu mare grija, ca la o sala de spectacole.

Sunt si alte lucruri care poate nu par foarte importante la vizionare dar sigur le veti aprecia la superlativ in momentul evenimentului: in spatele finisajelor foarte selecte se ascund dotari proiectate si realizate cu grija, ultramoderne, pentru ventilarea si conditionarea aerului , lucruri de prima importanta pentru un eveniment reusit.

Acces parcare. Suprafata utila efectiva a salii de nunta Bucuresti – Cotroceni Hall este de 600 mp.

Echipa de profesionisti Cotroceni Banquet Hall va va intampina cu caldura si va fi bucuroasa sa va recomande, cu multa rabdare, pana in cele mai mici detalii, tot ce tine de reusita unui eveniment: planificarea, meniul dorit, decoratiunile, muzica si multe altele.

Echipa Agentiei de evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro va recomanda Cotroceni Banquet Hall pentru nunti, botezuri, petreceri, spectacole, concerte, festivaluri sau petreceri corporate.

Contact sala de evenimente:

Email/ Site: Sales@CotroceniHall.ro – www.cotrocenihall.ro

Mobil: 0744 852 045

Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply