Artha Park

Situat la doar 30 de km nord de Bucuresti, la intrarea in Snagov Sat, pe malul lacului, in apropierea padurii, in natura vei gasi Artha Park – o locatie perfecta pentru orice tip de eveniment. Artha Park este o zona de agrement linistita, un mediu pasnic pentru o retragere scurta dintr-un oras aglomerat. Aceasta oaza de verdeata este locul ideal pentru un weekend relaxant, pentru o petrecere in familie, o nunta in aer liber,  un eveniment corporate inedit sau un spectacol plin de originalitate.

Pentru eco-turisti, parcul Artha ofera acces direct pentru drumetii sau ciclism in Padurea Snagov si, in acelasi timp, din baza nautica a parcului incep plimbarile cu barca sau vaporasul pe Lacul Snagov. Daca hobby-ul tau este caiacul, bicicleta sau golful – la Artha Park  vei gasi tot ceea ce este necesar pentru acest sport.

Zona de lounge, este dotata cu foisoare si bar & grill va asteapta intr-o atmosfera ne-formala, pentru a va petrece o zi relaxanta sau un eveniment special. In locatie sunt amenajate zone pentru activitati sportive si locuri de joaca pentru copii. Langa lac se deschide o frumoasa terasa alb vitange ce uneste doua corturi complet amenajatate pentru o nunta unica, in mijlocul naturii.

Agentia de evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro, va recomanda Artha Park pentru nunti, botezuri, mese festive, aniversari, petreceri de logodna sau petreceri corporate.

Artha Park  este o locatie multifunctionala deschisa pe 7 ha ce imbratiseaza o coada a Lacului Snagov. Luciul lacului surprinde cu o colectie de nuferi de diferite culori, de la alb la purpuriu sau coniac si cu un pod plutitor, folosit si pentru lansarea ambarcatiunilor la apa. In aproape intreaga locatie este plantat gazon, copaci, arbusti si flori deosebite. Exista terenuri pentru sport sau joaca, zona foisoarelor cu bar & restaurant si zona acoperita de corturi.

Contact sala de evenimente:

Email/ Site: artha@artha.ro; mv.indigoclub@gmail.com – www.artha.ro

Mobil: 0735 868 986

Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply