Ambasad’Or Events

Ambasad’Or Events se intinde pe 10.000 de mp. Si iti ofera o locatie de nunta deosebita unde te poti bucura alaturi de pana la 1000 de invitati, iti poti aduce colaboratorii si angajatii in cadrul unui eveniment corporate de calitate, poti organiza conferine de presa, seminarii sau orice alt tip de eveniment iti doresti.

Cei de la Ambasad’Or au o filosofia care ne place si noua: “Zambeste, Bucura-te, Petrece! Orice-am face, tu esti in centrul atentiei noastre.”

Ambasad’Or Events primeste pana la 1000 de invitati pentru evenimente corporate sau familiale in cele 4 Supersaloane dar si in Ambasad’Or Grand Ballroom:

Sala New York este numele salonului elegant din cadrul Ambasad’Or Events. Un lobby spatios cu un bar de interior discret luminat, mobilier de lux si o garderoba primitoare.

Sala Monte Carlo – un cochet salon cu doua peluze amplasate de o parte si de alta a lobby-ului. Veti aprecia mobilierul stil Chesterfield care inspira eleganta si clasicism.

Sala Grand Ballroom – prin indepartarea peretelui despartitor dintre saloanele New York si Monte Carlo aveti la dispozitie 1000 mp, 2 lobby-uri, 4 sali de baie, 4 baruri de interior si, chiar zona traditionala pentru protap.

Salonul Broadway –unde se pot organiza evenimente private cu pana la 120 de invitati. Designerii cei mai buni s-au intrecut in a crea acest spatiu.

Pavilion vara – excelent pentru organizarea unei nunti fastuoase, are in componenta sa un cort si piscina care pot gazdui pana la 500 de persoane. Orice scenariu poate fi realizabil pentru ca nunta sa fie una de vis. In ceea ce priveste meniul, sunt alternative din belsug care sa multumeasca si cele mai pretentioase gusturi si exigente cerinte. Propunerile celor de la Ambasad’Or Events sunt mai clasice sau mai avangardiste, cu note autentice de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferite culturi ale lumii. In functie de natura si avengura evenimentului acestea se pot adapta in colaborare stransa cu clientul.

Agentia de evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro, va recomanda Ambasad’Or Events pentru petreceri, aniversari, mese festive, dineuri, nunti, botezuri sau petreceri corporate.

Contact sala de evenimente:

Emile/ Site: office@ambasador-events.ro – www.ambasador-events.ro

Mobil: 0729 895 971 | 0728 808 029 | 0728 808 029

Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply