The Zuralia Orchestra

The Zuralia Orchestra, infiintata in 2011, este un grup de 12 muzicieni experimentati, recunoscuti atat pe plan local, cat si pe plan international, ce combina trompetele cu tubele, toba, acordeonul, vioara, darbuka, vocile celor 3 solisti si, bineinteles, clarinetul. Formatia interpreteaza, sub indrumarea lui Aurel Mirea, un nou gen de muzica fusion ce imbina folclorul romanesc si muzica autentica gipsy cu jazz, reggae, latino sau muzica orientala.

Membrii formatiei The Zuralia Orchestra  au participat de-a lungul carierei lor, individual sau cu alte formatii,  la numeroase festivaluri de muzica si evenimente din Romania si din strainatate. De asemenea, ei au colaborat in diverse ocazii cu mari artisti de talie internationala (putem mentiona aici si deschiderea concertelor lui Goran Bregovic de la Cluj si Targu Mures de anul acesta si anterior, concertul cu Boban & Marco Markovic). Anul 2013 a debutat cu participarea orchestrei la Eurovision Romania, ajungand pana in semifinala concursului,  unde s-au bucurat de un numar impresionant de voturi din partea publicului. Tot in acest an, Zuralia Orchestra participa la doua festivaluri importante din Cehia (Khamoro Festival) si Germania (Grenzenlos Festival).

Formatia lucreaza in aceasta perioada la albumul de debut, album ce va contine melodii compuse si orchestrate de Relu impreuna cu membrii orchestrei. Repertoriul orchestrei cuprinde, pe langa melodiile proprii, si melodii cunoscute ale unor mari compozitori romani si balcanici.

Ascultandu-i pe cei de la The Zuralia Orchestra veti descoperi, pe de o parte, fuziunea celor doua filoane principale ale muzicii formatiei – muzica autentica gipsy si folclorul romanesc -, dar si puterea cu care formatia isi doreste sa transmita bucurie si chef de viata si de dans oricui.

Agentia de evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro va recomanda formatia The Zuralia Orchestra pentru inaugurari, lansari pentru firme, spectacole, petreceri private sau corporate, aniversari sau mese festive, concerte sau alte evenimente organizate de dumneavostra.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

 

Galerie Video:

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply