Ballroom Himalaya

Ballroom Himalaya – situata la parterul hotelului Minerva,  pe Strada G-ral. Gheorghe Manu 2-4, Sector 1, Bucuresti, sala ofera solutii complete pentru orice tip de eveniment, indiferent ca este vorba de nunta, botez, pretreceri private sau corporate sau prezentari si intalniri de afaceri.

Locatia este caracterizata printr-un spatiu deschis in care se beneficiaza de lumina naturala. De asemenea, sala este echipata cu aparatura moderna, putand face fata cu usurinta unor intalniri formale, traininguri, conferinte, meetinguri, pana la lansari de produs sau evenimente sociale.

Sala este data in folosinta in 2008, oferind posibilitatea, pentru evenimente mai restranse, a impartirii acesteia in 2 Sali mai mici printr-un perete mobil care izoleaza perfect din punct de vedere fonic. Sala dispune si de garderoba dar si de terasa si foyer pentru un confort total al invitatilor dumneavoastra.

Pentru alegeri cat mai inspirate si un efort minim depus in organizarea evenimentului dorit, Ballroom Himalaya va pune la dispozitie o echipa de profesionisti dedicati, gata sa va ajute cu toate detaliile necesare si sa va indrume pentru a crea cea mai buna atmosfera.

Locatia va pune la dispozitie un coordonator care va va prezenta opriunile si serviciile de care puteti beneficia. Vi se vor pune la dispozitie mai multe variante de meniuri, mai multe tipuri de decoratiuni, solutii tehnice (sonorizare, cameramani, fotografi). De asemenea, puteti opta si pentru creerea unei teme unice pentru evenimentul dumneavoastra.

Pe langa aranjamentul festiv pentru sala, echipa Ballroom Himalaya va poate ajuta cu tortul si artificiile, pentru a intipari in mintea invitatilor cea mai frumoasa experienta. Se ofera tarife preferentiale pentru cazarea invitatiilor, li se acroda accesul la spa sau mic dejun in camera.

Meniurile dintre care puteti alege, pot fi alcatuite atat din preparate din bucataria internationala dar si cu preparate din bucataria chinezeasca. De asemenea, puteti opta pentru bufet suedez sau pentru meniu cu servire la masa, in functie de tipul si anvergura evenimentului, cat si in functie de interesul si bugetul dumneavoastra.

Hotel Minerva va pune la dispozitie cu profesionalism transfer de la si catre Aeroportul Otopeni si Aeroportul Baneasa, contra cost si va faciliteaza inchirierea de masini cu sau fara ghid si translator.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci, prin artistipentrununta.ro, va recomanda Ballroom Himalaya pentru organizarea evenimentului dumneavoastra.

Contact sala de evenimente:

Email/ Site: events@minerva.ro – www.minerva.ro

Mobil:   0726 996 600

Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply