Sanda Ladosi

Sanda Ladosi s-a nascut in anul 1970 (2 ianuarie). Inca din copilarie, artista a cantat in diferite coruri si grupuri, invatand pianul si chitara la varsta de 10 ani.

La Targu Mures a luat lectii de pian timp de patru ani, dupa care a obtinut premiul I pe tara la “Cantarea Romaniei”, la varsta de doar 11 ani. Succesul de atunci i-a dat curaj si Sanda Ladosi a inceput sa prinda din ce in ce mai mult gustul muzicii.

Continua sa ia lectii dar de chitara clasica si de canto. In anii de liceu se tine de lectiile de muzica. Turneele nu se lasa asteptate si porneste prin tara alaturi de Mirabela Dauer, Mihai Constantinescu sau Cornel Constantiniu.

In 1988 obtine premiul I la sectiunea interpretare a Festivalului Mamaia, iar un an mai tarziu participa la aceeasi manifestare, cu un recital. Acestea sunt printre primele experiente care dovedesc talentul innascut al artistei.

Se remarca deasemeni piesele latino: “Dansind prin vise”, “Daca esti singur”, “In vorbe nu mai cred”. Cateva din piesele de pe album sunt deja cunoscute, “Adu-ti aminte” castigind chiar premiul IV la sectiunea slagare a Festivalului Mamaia ’99.

Talentul, cel mai important “accesoriu” ce a reusit sa-i contureze viata Sandei Ladosi, este si cel care ii da acesteia increderea in sine. Artista recunoaste ca si frumusetea este clar un accesoriu necesar in zilele noastre, mai ales in meseria pe care o are. Dar, de multe ori, frumusetea te poate pacali precum o haina dintr-un material frumos, prost croita. Artista sustine ca aspectul ei isi are sursa in echilibrul pe care l-a avut intotdeauna si pe care l-a imbunatatit cu fiecare an ce a trecut.

Sanda Ladosi a cucerit publicul roman cu talentul si melodiile sale, fiind una dintre cele mai apreciate cantarete, care pe langa faptul ca este foarte talentata este si una dintre cele mai frumoase artiste. A reusit multi ani sa se mentina in atentia presei prin albumele sale, avand numerosi fani, care o urmaresc in spectacole. Astfel, Agentia de Evenimente Maria Cirneci o recomanda, prin site-ul artistipentruevenimente.ro, pentru orice tip de evenimente: nunti, botezuri, petreceri de companie, aniversari sau mese festive.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply