Residence Deejays

Residence Deejays se naste ca proiect in septembrie 2008 cand DJ Genesys (Marian Untaru) si Sg Vanyaxx (George Fatu) , hotarasc impreuna cu producatorul lor ( Ionut Untaru alias Frissco ) ca este timpul ca pasiunea pentru muzica si experienta dobandita de-a lungul vremii ca muzicieni si DJ, sa se materializeze intr-un concept club ce imbina influentele exotice cu stilul balcanic cu mare priza la public, atat de bine exportat la nivel international.

Primul single “Sexy Love” avandu-l pe Frissco ca vocal (unul din producatorii si vocea de pe single-ul “Privacy” – AlexUnder Base) ajunge intr-o perioada scurta o piesa de rezistenta in playlistul cluburilor din toata tara, se clasifica in numeroase top-uri internationale (Grecia, Polonia, Turcia, Tunisia), pe primele pozitii si are un feedback pozitiv, pe youtube inregistrand peste 400 000 views. Iar acesta nu este decat inceputul unui proiect ce se arata de mare succes, Residence Deejays fiind o revelatie pentru anul 2009 dupa cum sustin criticii genului iar primul clip nu intarzie sa apara in aproximativ 2 luni de zile. Pe 6 august Residence Deejays & Frissco au lansat official piesa “Sexy Love” in Tunisia la festivalul de muzica electronica Black Sensation.

Ionut Untaru cunoscut ca artist si producator sub nick-name-ul Frissco, s-a nascut pe 11 martie 1985 Constanta. In anii de liceu descopera radio-ul si tot in aceiasi perioada se apuca de compus si produs muzica. A lucrat ca producator pana in prezent cu diferiti artisti romani si straini.
Este pasionat de muzica, filozofie, arta si fotografie, implicandu-se cu multa pasiune in creatia publicitara a unor brand-uri de renume.

DJ Genesys , pe numele sau adevarat Marian-Ciprian Untaru nascut sub semnul sagetatorului, pe 8 Decembrie 1987, in Constanta. Ambitios si dornic de nou, descopera pasiunea pentru muzica la varsta de 9 ani, moment in care este indrumat de parinti catre Liceul de muzica Constanta unde studiaza vioara si pianul pana la 13 ani cand alege Liceul Sportiv. Odata cu admiterea in liceu pe langa pasiunea lui pentru tehnica se mai adauga una, si anume muzica electronica. Isi incepe cariera de DJ in 2001 iar doi ani mai tarziu organizeaza si promoveaza diferite petreceri de gen, unde activeaza si ca DJ.

Sg Vanyaxx (clape) se numeste in buletin George Fatu, s-a nascut pe 21 iulie 1982 in Constanta. Canta la pian de la varsta de 8 ani. A absolvit Scoala Populara de Arta din Constanta in 2004, sectia pian, dupa care s-a axat pe partea de compozitie colaborand cu diversi artisti. Este pasionat de muzica, fashion, arta si pictura. A compus si interpretat diferite genuri de muzica, axandu-se pe genul care il reprezinta cel mai mult, muzica electronica.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro va recomanda Residence Deejays pentru pentru concerte,  show-uri, petreceri private sau corporate, banchete, festivaluri, baluri boboci, spectacole si evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply