Raoul

Raoul  – pe numele lui real, Rares Borlea, s-a nascute pe 5 ianuarie 1979, in Turda. Talentul sau pentru scena s-a manifestat inca din copilarie fiind vedeta scolii unde a invatat. La 16 ani avea deja propria emisiune la postul de televiziune local, urmand colaborari cu alte posturi locale de televiziune din Alba Iulia sau Satu Mare.  Adevaratul succes a venit in anul 2004, atunci cand Raoul a lansat albumul “Da-mi mana ta”. Textele si muzica sunt compozitia lui in totalitate. Anul 2006 vine cu lansarea unui nou album “Langa inima ta”.

O rampa de lansare in cariera sa a fost colaborarea sa cu Mirabela Dauer  de-a lungul a 6 ani, materializati in 4 albume de compozitor si textier: “As vrea sa-mi dai inima ta”, “Dar din rai”, “Floare alba, floare albastra” “ Pentru inima mea”.

In anul 2008, Raoul lanseaza albumul “Emotii”, realizand si videoclipul “Flori de mai”, o piesa foarte apreciata de marele public si un album ce a fost bine primit de critica. In 2009 urmeaza albumul “Egoist” promovat de videoclipurile melodiilor “In ochii tai” si “N-ai sa stii”. In paralel cu activitatea muzicala Raoul este moderator pentru diverse emisiuni cu caracter permanent in Centrul National de Media, Favorit Tv sau National Tv. De asemenea a fost “voice over” pentru mai multe posturi de radio private sau de stat din Romania: Radio Constanta, Radio Vacanta, etc.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro vi-l recomanda pe Raoul pentru evenimente, petreceri, dineuri, nunti, botezuri, aniversari sau mese festive.

A fost in 19 turnee in strainatate, in Germania, Austria, Italia, Anglia si Statele Unite. In turneele sale de cele mai multe ori a fost insotit de nume mari ale scenei romanesti: Florin Piersic, Mirabela Dauer, ex. grupul Valahia, Maria Dragomiroiu, Cristina Turcu Preda, Madalina Manole si grupul Autentic.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply