Randi

Randi, pe numele sau adevarat Andrei Stefan Ropcea, este un cantaret de muzica dance nascut pe data de 23 mai 1983, la Pitesti.

Cea mai buna autobiografie si-o face Randi insusi: “M-am nascut pe data de 23 mai 1983 in Pitesti. Cand eram mic am fost foarte simpatic, aveam insa momente in care manifestam o seriozitate care ii facea pe parintii mei sa se intrebe daca nu cumva sunt copil precoce dar din pacate n-am avut norocul asta. Tin minte ca iubeam atat de mult muzica si dansul incat ajunsesem sa imit foarte bine cantaretii care erau in voga atunci… se pare ca singura care era constienta de talentul meu, era bunica”.

Anul 2005 este unul de success pentru cariera lui Randi, ce incepe odata cu formarea proiectul Morandi. Alaturi de Marius Moga a creat hituri care le-au adus faima atat in Romania, cat si in Europa. Succesul proiectul a fost fulgerator: 8 single-uri pe locul 1 (in topurile locale, dar si in cele internationale), 2 milioane de copii ale albumului de debut vandute si 2 nominalizari la MTV Europe Music Awards.

Piesele celor de la Morandi au fost ascultate in peste 20 de tari, iar trupa a sustinut concerte in aproape toata Europa de Est. Munca lor s-a concretizat in 3 albume lansate pana in prezent: “Reverse”, “Mind Fields” si “N3XT”.

De la sfarsitul anului 2011 Randi si-a inceput cariera solo, iar primul sau single a fost “Anybody”. Melodia a fost lansata atat in Rusia, cat si in Ucraina. De asemenea Randi incepe sa lucreze ca producator pentru alti artisti, printre care Mishelle si Shaka Muv (Miruna).

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro vi-l recomanda pe Randi pentru evenimente corporate, spectacole, concerte, zile de oras, baluri, recitaluri, zile festive sau petreceri.

 

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply