Radio Killer

Radio Killer este o formatie de muzica dance din Romania. Trupa a fost fondata in anul 2009. In spatele acestui proiect stau 7 membri: Smiley, Elefunk (Serban Cazan), Cell Block, Karie, Boogie Man (Don Baxter), Crocodealer (Alex Velea) si Paul Damixie, plus vocea feminina. “Who is Radio Killer?” a fost una dintre cele mai inovative campanii de lansare a unui proiect muzical nou si a durat pana in primavara lui 2010, cand s-a aflat cine sunt cei sapte artisti care formeaza Radio Killer.

Voila, single-ul lor de debut a fost cel mai difuzat cantec din anul 2009, in Romania. De asemenea, piesa celor de la Radio Killer a fost licentiata in alte tari din Europa: Rusia, Germania, Ucraina, Turcia, Italia, Polonia, Slovacia, Franta, Republica Ceha.

La sfarsitul lunii aprilie 2010, Radio Killer au lansat cel de-al doilea single, intitulat “Be Free”. Melodia a avut parte de o primire calduroasa din partea publicului. “Be Free” a reusit sa cucereasca noi teritorii ca Suedia, Finlanda, Danemarca sau Olanda. La sfarsitul anului 2010 apare si cel de-al treilea single Radio Killer, “Lonely Heart”. Lansarea acestui single a inseamnat unul dintre cele mai importante capitole din istoria Radio Killer: inceputul colaborarii cu Lee Heart. “Lonely Heart” a introdus-o in scena pe tanara artista in varsta de 20 de ani, la vremea respectiva. Aceasta se mandreste ca a cantat pe scena alaturi de Black Eyed Peas.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro va recomanda formatia Radio Killer pentru inaugurari, lansari pentru firme, evenimente, spectacole, petreceri, baluri, banchete sau aniversari.

Cel de-al treilea single Radio Killer, “Lonely Heart”, a intrat in vara lui 2011 in playlistul celui mai important post de radio din Marea Britanie, BBC Radio 1. Tot pe teritoriul britanic, Radio Killer a reu?it sa ajunga cu “Lonely Heart” in fruntea topului Music Week Club. Acest lucru a facut ca Radio Killer sa devina primul proiect de DJ din tara noastra care reuseste sa intre in aceste topuri muzicale.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

You may also like...

Leave a Reply