Paula Seling

Paula Seling s-a nascut la data de 25 decembrie 1978 la Baia Mare. Este una dintre cele mai faimoase cantarete din Romania. Paula Seling si-a inceput cariera la varsta de sase ani cand a inceput sa studieze pianul la Scoala de Arte din Baia Mare. La 10 ani a inceput sa cante in corul scolii si in scurt timp a devenit solista.

In anul 1996 a aparut pe scena Cerbului de Aur, prima oara facand voci de spate impreuna cu Narcisa Suciu, in recitalul sustinut de Mircea Rusu. In cadrul acelui spectacol a fost invitata sa interpreteze singura o piesa: “When the winter comes”.

Anul 1997 vine cu multe evenimente: recitalul din deschiderea concertului Joan Baez la Bucuresti, Examenul de Bacalaureat, Trofeul Mamaia si primul album, in limba engleza: “Only Love”.

A cantat alaturi de Al Bano, Anita Doth (solista trupei 2 Unlimited), Tony Hawks si in deschiderea concertelor extraordinare sustinute în Romania de Joan Baez (27 iunie 1997), Chick Corea (9 noiembrie 1998), Michael Bolton (7 iulie 2007), Beyonce (26 octombrie 2007).

In 1999 a lansat albumul “De dragoste” ce continea zece piese compuse de Nicu Alifantis. Este primul album unitar, complet, ingrijit, plin de mesaj, pe care l-a scos pana atunci.

In ianuarie 2001 apare albumul “M? voi întoarce”, un album special, calm, cald, cu cantece de iarna.
Tot pe acest album se gasea piesa “Lâng? mine” duet cu Directia 5. Anul 2001 ii aduce si un premiu foarte important – Premiul pentru cea mai buna voce feminina la Premiile Industriei Muzicale Romanesti.

Pe 29 mai 2010, împreuna cu partenerul ei de scena Ovidiu Cernauteanu obtine locul 3 in finala de la Eurovision la Oslo.

Pentru orice eveniment, petrecere corporate, aniversari, zile festive, serate, inaugurari sau concerte, echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci va propune cele mai bune solutii pentru bugetul alocat evenimentului dumneavoastra.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply