Nicola

Nicola pe numele ei Nicoleta Alexandru este o cantareata de origine romana ce s-a nascut la Bucuresti. Primii pasi importanti in muzica romaneasca i-a facut incepand cu anul 1985.

In 1988 isi incepe cariera alaturi de trupa sibiana Riff sub numele de Nicoleta Nicola si participa la mai multe festivaluri muzicale din tara. In 1992 participa la selectia concursului Eurovision cu piesa “Balerina”. In 1995 sustine concerte la Cannes, Monaco si in mai multe orase din Elvetia. In 1999 apare primul ei single: “Cu talpile goale”, cantec ce beneficiaza de foarte multe difuzari si aprecieri.

Participa la megaconcerte precum: Eclipsa 1999, Reveliunea 2000 si Propaganda Pro FM. In anul 2000 apare albumul “Turquoise”. In 2002 participa cu piesa “Langa mine”  la Festivalul “Mamaia 2002” unde castiga locul al doilea la sectiunea de Creatie precum si Premiul Presei.  Al treilea material muzical din cariera, intitulat “Langa mine” este lansat la finalul anului 2002. Pe album se pot gasi piesele: “I Do” care e participanta in preselectia pentru Eurovision 2002. Noul material muzical si videoclipul piesei “Langa mine” marcheaza un progres de imagine pentru Nicola, acum mult mai sofisticata. In 2003 primeste premiul Femeia Anului al revistei Avantaje, iar piesa “Langa mine” este premiata cu “Piesa anului” de Radio Romania Actualitati. In acelasi an lanseaza cel de-al patrulea sau material discografic : “Best of Nicola” care va lua si Discul de platina dupa numarul de exemplare vandute.

Anul 2005 vine cu lansarea noului albumul “De ma vei chema” ce contine doua hit-uri rasunatoare, “De ma vei chema” si “Honey”. In anul 2009 Nicola lanseaza albumul “Thank you” si un nou single “My love”, piesa difuzata si in afara tarii.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro va recomanda pe Nicola pentru inaugurari, lansari pentru firme, evenimente, spectacole, petreceri, aniversari sau mese festive.

 

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply