Narcotic Sound & Christian D

Narcotic Sound & Christian D este un proiect romanesc de muzica dance si house, infiintat in anul 2008. Din structura proiectului fac parte doi artisti: Marius Mirica (Narcotic Sound), nascut pe data de 22 mai 1985, la Brasov si Cristian Dumitrescu (Christian D), nascut pe data de 28 octombrie 1982, la Constanta.

Cel care a pus bazele acestui proiect este Marius Mirica, producator si compozitor, iar vocalul – Christian D este unul din componentii fostei trupe dance Refflex. Prima productie semnata Narcotic Sound a aparut in anul 2008 si s-a numit “Suena”, insa prima piesa cu care au cucerit topurile muzicale de specialiate atat la nivel national, cat si international a fost “Mamasita”, lansata in anul 2010.

“Mamasita”, piesa cu care au reusit sa atraga atentia publicului si au atins culmile succesului, a ajuns pe primele locuri in clasamentele radio si tv din Romania, Rusia, Spania, Ucraina, Bulgaria, Israel, Italia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda si Islanda. Melodia a cumulat pe YouTube un numar de peste 10 milioane de vizualizari. Conform monitorizarilor efectuate de Media Forest piesa “Mamasita” a primit titulatura de hit al verii 2010.

In anul 2011, Narcotic Sound & Christian D au castigat cu piesa “Dança Bonito” trofeul Romanian Top Hits. Piesele semnate Narcotic Sound & Christian D sunt foarte iubite si apreciate de publicul romanesc. De la primul single lansat si pana in prezent toate melodiile acestora au fost foarte catchty si au devenit repede hit-uri, plasandu-se in pozitii fruntase ale topurilor de specialitate.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul site-ului artistipentruevenimente.ro va recomanda Narcotic Sound & Christian D pentru petreceri de companii, petreceri private sau serate, aniversari, baluri de boboci sau baluri ale absolventilor, inaugurari firme, lansari de produse sau servicii, sarbatori sau zile ale localitatilor, petreceri de Revelion, zile festive, concerte sau spectacole.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply