Morris

Morris este un DJ roman a carui prima piesa “Till the morning light” a prins foarte bine la public fiind difuzata de principalele posturi de radio din tara. A avut diferite aparitii Tv si turnee alaturi de Laurentiu Duta in perioada 1995-1996 si a fost unul dintre participantii “Scolii Vedetelor”.

Marius Iancu, alias Morris, este un viitor hit-maker al scenei de muzica dance din Romania. DJ rezident intr-un binecunoscut club bucurestean, Morris are si alta pasiune, ajunsa la stadiul de profesie si anume actoria. Probabil un atu propice in cariera de muzician, reusind sa conduca intr-un mod aparte muzica si atmosfera in contact cu publicul.

Marius are cateva planuri mari in viitor, artistul doreste sa cante alaturi de Steve Edwards si sa mixeze impreuna cu David Guetta si, de ce nu, sa cucereasca lumea cu muzica sa. Un actor grabit… Un DJ in drum spre celebritate.

Morris si-a facut debutul in lumea show-bizz-ului (reclame, filme, seriale, etc.) in paralel incepand sa se indragosteasca de muzica si sa-l fascineze scena. Astfel, a urmat ore de canto, concursuri, festivaluri de muzica usoara prin tara. I-a cunoscut pe cei 3 baieti talentati din constanta Play & Win, ei fiind cei care au avut incredere in el, in talentul lui si mai mult decat atat l-au sustinut, drept urmare super-hit-ul “Desire” pe care artistul il considera destul de concludent in ceea ce il defineste ca si artist.

Morris a devenit rapid unul dintre cei mai in voga artisti romani. Dupa ce a facut furori cu piesele “Desire” si “Havana Lover”, Morris a scos un single si un videoclip.

La “Romanian Top Hit 2011”, eveniment ce a avut loc la Bacau, Morris devine castigatorul premiului pentru cel mai bun DJ, motiv pentru care este una din recomandarile pe care echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci le face prin artistipentruevenimente.ro pentru aniversarea, cina festiva, petrecerea privata sau de companie, aniversarea de oras sau orice alt tip de eveniment intentionati sa organizati.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply