Monica Anghel

Monica Anghel s-a nascut pe 1 iunie 1971, este cantareata si actrita. A debutat in muzica in 1986, iar zece ani mai tarziu a castigat Cerbul de aur cu piesa “Spune-mi”. La 14 ani a castigat primul premiu important la Festivalul de muzica usoara “Bucuresti 1986”. In acelasi an a participat la Festivalul Mamaia unde a obtinut premiul I la sectiunea Interpretare. In 1994 castiga premiul la sectiunea Slagare cu melodia “Dau viata mea pentru o iubire”, in 1995 castiga premiul I pentru Creatie cu piesa “Spune-mi”, iar in 1997 obtine preimul I si trofeul festivalului cu piesa “Daca n-ai pleca”. Piesa “Un ceas, doua sau trei” ii aduce in anul 1999 locul I pentru Creatie.

A lucrat cu multi compozitori, printre care si Cornel Fugaru, cu care a obtinut toate trofeele internationale. Interpreta este detinatoarea a 11 trofee muzicale obtinute la cele mai prestigioase festivaluri.

Monica Anghel a cucerit publicul cu vocea sa, fiind foarte talentata si avand o voce inconfundabila. A demonstrat de-a lungul carierei sale ca este una dintre cele mai bune artiste romance, care a fascinat atat publicul din tara cat si pe cel din strainatate. Si-a cucerit fanii atat cu muzica, cat si cu rolurile interpretate in grupul Divertis.

Anul 2012 marcheaza revenirea in forta a solistei pe piata muzicala cu piesa “Bad Love Story”, piesa primita foarte bine de publicul roman. Pentru aceasta melodie Monica Anghel a colaborat cu Smiley si echipa sa de la HaHaHa Production. O data cu abordarea noului stil muzical, artista s-a lasat convinsa sa-si schimbe si look-ul: blonda, tunsa scurt si debordand de energie. O alta colaborarea de succes este cea cu trupa Vunk. Alaturi de acestia a lansat piesa “Nu scapa nimeni!”.

Pentru orice eveniment, petrecere corporate, aniversari, zile festive sau concerte, echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci va propune cele mai bune solutii pentru bugetul alocat evenimentului dumneavoastra.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *