Mirabela Dauer

Mirabela Dauer, nascuta Bela Scortaru este o cantareata romana de muzica usoara.

In anul 1963 debuteaza alaturi de formatia rock Rosu si Negru cu care interpreta in special melodii din repertoriul Ritei Pavone. Din 1967 urmeaza cursurile Scolii Populare de Arta la clasa profesoarei Florica Orascu, corepetitori Marius Teicu si Marius Popp. In 1970 se produce debutul la Televiziune in emisiunea “Tele-Top”, unde a interpretat melodia “De cand te-am intalnit” compusa de Marius Teicu. Mirabela devine in scurt timp o prezenta constanta a emisiunilor de televiziune. Primul sau nume de scena a fost Bella Scory, de la Scortaru, numele de fata, apoi dupa casatoria cu Dauer, Mirabela si-a pastrat numele de Mirabela Dauer chiar si dupa divortul de acesta. Cea dintai piesa de muzica usoara care i-a fost incredintata de compozitorul Ion Cristinoiu este melodia “Taina noptii”.

A inregistrat 23 de albume ce s-au bucurat de un mare succes, albume precum “Voi canta”, “Taina noptii”, “Te-astept sa vii”, “Nopti albe de dor” si multe altele. In tot acest timp Mirabela sau Bela cum ii spun prietenii a cunoscut o multime de oameni de renume si si-a facut foarte multi prieteni.

„Nu am renuntat niciodata. Imi iubesc muzica, iar pentru a canta mi-am sacrificat toate dorintele.”

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro v-o recomanda pe Mirabela Dauer pentru spectacole, nunti, petreceri, nunti, botezuri, zile de nastere sau mese festive.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply