Mihai Traistariu

Mihai Traistariu s-a nascut pe 16 decembrie 1979 la Piatra Neamt. Provine dintr-o familie de artisti .Tatal sau, pe nume Gheorghe Traistariu , a fost unul din cei mai mari pictori din Piatra Neamt , in vreme ce mama sa , Natalia Traistariu a studiat medicina si a cantat in tinerete . Mihai mai are 3 frati : Geanina , Constantin si Vasile. Toti cei 4 frati au studiat cate un instrument : Mihai – pianul, Geanina- vioara, Vasile – tot pianul , iar Constantin – trompeta, muzicuta si chitara.

Mihai este cantaretul roman cu cea mai bogata cariera artistica si cu cele mai multe premii si distinctii obtinute pana acum. Fiind participant la concursul Eurovision, el a primit cel mai mare punctaj din istoria Romaniei, 174 de puncte. A castigat titlul de „Cea mai buna voce din Romania” in cinci ani din cariera sa si de 3 ori titlul de “Cea mai buna voce masculina din Romania”. Mihai este singurul artist roman care are 2 stele pe bulevardul celebritatilor . Artistul a primit o stea in Malta, pe Bay-street, in 2007 si una in Romania, in 2009 , pe B-dul Celebritatilor din Mangalia , stea pe care a primit-o in cadrul festivalului Callatis. Mihai devine astfel singurul roman care are stea pe bulevardul celebritatilor din alta tara.

Mihai Traistariu este, poate, cel mai premiat cantaret roman din toate timpurile. De cand a debutat in muzica romaneasca si pana acum a primit nu mai putin de 84 de premii. Fie a castigat concursuri nationale si internationale de interpretare , fie a avut vanzari record de albume sau a obtinut premii ca : cea mai buna voce, cea mai buna voce masculina, hitul anului , artistul anului, albumul anului, cel mai iubit artist, videoclipul anului etc .

Pentru intinderea sa vocala exceptionala ( 5 octave si o terta ) , Mihai a fost invitat , testat si atestat de specialisti in celebra emisiune Guiness Book din Germania. Concluzia lor a fost una singura : Mihai Traistariu este singurul barbat din lume care poate cuprinde cu vocea sa 5 octave si o terta ! Deocamdata singurul record omologat apartine cantaretei Mariah Carey : 5 octave si jumatate.

 

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *