Guess Who

Guess Who, pe numele sau real Laurentiu Mocanu face parte din noul val de artisti hip-hop care au revolutionat industria muzicala romaneasca. A devenit cunoscut publicului larg la sfarsitul lui 2009, odata cu lansarea piesei “Locul Potrivit” – o melodie cu puternic mesaj social, single-urile “Manifest” si “Tot Mai Sus” lansate ulterior confirmand imensul succes la public.

Guess Who si-a inceput cariera muzicala in 1999, cand a fondat trupa ANONIM impreuna cu Zekko, bunul sau prieten din copilarie. Cei doi au inceput ulterior sa colaboreze cu Parazitii, care le-au observat potentialul si erau interesati sa promoveze artisti noi.

In iulie 2010 Guess Who a castigat premiul de “Cel mai bun artist hip-hop” la Romanian Music Awards. Guess Who a fost numit in toamna 2010 ambasadorul Puma. Impreuna au lansat la inceputul lui 2011 cateva produse in editie limitata, special pentru fani: tricouri si incaltaminte sport.

Albumul “Tot Mai Sus” s-a lansat pe 20 septembrie 2011. Printre artistii cu care Guess Who a lucrat la piese se numara: Grasu XXL, Agresiv, Spike, DOC, Horia Brenciu, Fely, deMoga. El a declarat ca: “Albumul este mult mai optimist… se regasesc si teme sociale, si caterinca, si multe din starile mele. Am zis tot ce am vrut pe el. Spre deosebire de primul, pe acesta cant mai mult, experimentand si beaturi, si noi abordari, nefiind ingradit de niciun standard. E muzica!”

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro vi-l propune pe Guess Who pentru concerte, spectacole, petreceri private, baluri de boboci, aniversari, mese festive, turnee strainatate, sarbatori, revelion, expozitii, petreceri corporate, promovari, targuri, zile ale localitatilor, cocktail party sau alte evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply