George

George Papagheorghe s-a nascut in 22 iunie 1982, in Constanta. Jorge s-a remarcat in urma emisiunii concurs “Popstars”. Pe langa activitatea strict muzica George Papagheorghe, a mai jucat in musicalul “Micul Paris” si in spectacolul “3007 Terra Maimutelor”, la Circul Globus. Fie ca ne referim la cantaretul, prezentatorul tv, afaceristul, banditul Flynn Rider din filmul de animatie “O poveste incalcita” sau chiar la inventatorul Papagheorghe, este vorba despre unul si acelasi personaj.

In anul 2010 Jorge a fost protagonistul musicalului “Romeo si Julieta” de la Teatrul de Opereta din Bucuresti. De asemenea George bifeaza in CV-ul sau si statutul de om de afaceri.

Trecerea de la trupa la artist solo a fost grea pentru ca, potrivit caselor de productie, proiectul “Cocktail” a fost singurul proiect esuat al lui Marius Moga, de aceea, nu a vrut nimeni sa lucreze cu componentii trupei dupa.

In 2008 a lansat primul album solo, un album ce cuprinde 12 piese latino. La una din piese a colaborat cu Miki: “A fost mariajul casei de discuri Roton, fiind amandoi acolo, reprezentantii casei de productie au venit cu ideea sa facem un duet, au spus ca au o piesa foarte buna”, spune artistul.

George Papagheorghe, Jorge este in anul 2012 una dintre vedetele emisiunii “Te cunosc de undeva”.

La inceputa nu se stia daca proiectul Jorge va avea succes, dar, cu siguranta, se urmarea sa se atraga atentia. Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci si artistipentruevenimente.ro recomanda Jorge pentru orice tip de eveniment intentionati sa organizati, fie ca este vorba despre nunti, botezuri, petrecerei aniversare, petreceri de companie, aniversari de oras, spectacole, concerte etc.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply