Fly Project

Fly Project, formatie infiintata in anul 2005 are doi componenti: Tudor Ionescu si Dan Denes.

Tudor Ionescu s-a nascut la 3 noiembrie 1979 in Brasov. Muzica este pasiune vietii sale. Printre preferatii sai se numara Red Hot Chili Peppers si BoyzIIMen. Printre hobby-urile sale se numara: calatoriile, sportul si muzica. Tudor se descrie va un tanar normal caruia ii plac muzica, fetele, petrecerile si filmele.

Dan Denes are 31 de ani si lucreaza ca inginer de sunet la un studio de înregistrari din Brasov. A absolvit Universitatea tehnica si se considera un om foarte norocos pentru ca face ceea ce iubeste cel mai mult: muzica.

Piata muzicala romaneasca a inceput sa zboare la mare altitudine din luna octombrie 2005, intr-un univers al distractiei si veseliei, odata cu lansarea albumului de debut semnat FLY PROJECT, album intitulat simplu si sugestiv FLY PROJECT. Trupa si-a facut debutul cu piesa “RAISA”, unul din hit-urile verii 2005, iar acest debut a fost facut cu dreptul.

Pana in prezent trupa Fly Project a sustinut peste 2000 de concerte si are in palmares peste 10 premii prestigioase ale industriei muzicale din Romnia. Trupa a fost nominalizata la MTV European Music Awards 2008, pentru hit-ul Brasil si la Russian Music Awards 2008 pentru albumul K-Tinne. In tari ca Italia sau Rusia, cei doi au statut de vedete internationale de prima mana, dupa ce au ocupat prima pozitie in topurile muzicale locale. Alte tari care danseaza pe ritmuri “Fly” sunt Grecia, Ungaria, Serbia, Turcia dar si Singapore, Malaezia, Indonezia, Coreea, China sau Hong Kong.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro va propune formatia Fly Project pentru inaugurari, lansari pentru firme, concerte, spectacole, petreceri private, baluri de boboci, aniversari, mese festive, turnee strainatate, sarbatori, revelion,  expozitii, promovari, targuri, zile ale localitatilor, cocktail party sau alte evenimente.

 

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply