Florin Chilian

Florin Chilian s-a nascut la data de  14 decembrie 1968 este un muzician si jurnalist roman.

Muzica lui poarta amprenta suferintei. Versurile mustesc de autoironie dar si de critica la adresa unei societati decazute.

Florin Chilian nu-i o victima care isi plinge infringerea. Este un invingator care si-a gasit puterea renasterii in propriile-i rani.  Durerea dulce-amaruie transcede muzica si textele sale. Si nu-i un sentiment jucat de-amorul artei. E firul rosu al unui parcurs biografic straniu.

La 16 ani isi castiga existenta ducandu-i sculele lui Vali Sterian. A invatat sa cante singur, fara sa urmeze cursuri speciale, si isi compune melodiile. Isi scrie singur textele, care, de fapt, sant adevarate poeme. Astazi, este unul dintre cei mai promitatori cantautori romani. Un muzician complet, care amesteca magistral folk-ul, jazz-ul si rock-ul. Vocea sa, usor nazala, al carei timbru trece de la unul ragusti la tipat, il face special.

A debutat pe marile scene relativ tirziu, la 30 de ani, si a facut furori cu primul album, “Iubi” – interfata la realitate (in 2001). Al doilea album se numeste “Zece porunci”  este de inspiratie biblica si a fost lansat in anul 2005. Pe acest album puteti asculta: “Sa nu-ti faci chip cioplit! – Atac la persoana”, “Sa n-ai alti Dumnezei! – Ca-n viata”, “Cinsteste-ti parintii! – Fugi!”, “Sa nu ucizi!”, “Sa nu furi! – Undeva la mijloc”, “Sa nu ravnesti! – Neam de eroi”, “Sa nu preacurvesti! – Suflete de sluga”.

In 2012 Florin Chilian a lansat un set de trei discuri, editie speciala, ce contine albumele “Iubi”, “Zece Porunci” si “Autistul”, acesta din urma fiind cel mai recent disc al artistului, un album care trateaza lipsa comunicarii sociale, lipsa comunicarii dintre dintre noi… si noi insine.

Pe Florin Chilian il puteti vedea, uneori, in concert la Casa Eliad din Bucuresti.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro va recomanda pe Florin Chilian pentru concerte, inaugurari, show-uri, petreceri, festivaluri, spectacole si evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply