DJ Project

DJ Project este un grup romanesc de muzica dance, infiintat laTimisoara, in anul 2000. Formatia era compusa initial doar din Gino Manzotti si Dj Maxx, in anul 2003 alaturandu-se proiectului si Ellie White. La sfarsitul anului 2009 in locul lui Ellie a venit Giulia Anghelescu, care din cauza sarcinii a fost inlocuita de Adela Popescu in luna decembrie 2011.

In octombrie 2000, doi DJ respectiv DJ Gino Manzotti (Handke Giuseppe nascut la Arad) si DJ Maxx (Florea Ovidiu Nicolae nascut la Alba Iulia) au hotarat sa infiinteze un proiect muzical, intitulat DJ Project. In anul 2001 apare primul lor material discografic, “Experience”, iar anul 2002 aduce al doilea album: “Spune-mi tot ce vrei”. La fel ca si in albumul de debut, vocea DJ Project a fost asigurata de Claudia Pavel, fosta componenta a trupei Candy. Din toamna lui 2003, Dj Gino Mazotti ?i Dj Maxx au cooptat-o in proiectul lor si pe Elena Baltagan (Ellie White) si au scos primul album in noua formula, “Lumea ta”, al treilea material discografic de la infiintarea formatiei.

In anul 2004, DJ Project a fost formatia romaneasca ce a stationat cel mai mult in topurile radio din Romania cu o singura melodie: 40 de saptamani in Romanian Top 100 cu piesa “Lumea ta”. In anul 2005 apare un nou album intitulat “Soapte”.  Anul 2006 a inceput in forta pentru formative fiind distinsa cu premiul “Best Romanian Dance”,iîn cadrul MTV Romanian Music Awards – Cluj.

In noiembrie 2006 formatia primeste la Copenhaga premiul pentru BEST ROMANIAN ACT la MTV Europe Music Awards, trofeu care consfinteste cea mai puternica ascensiune din muzica romaneasca a ultimilor ani si impune definitiv un brand muzical , DJ PROJECT, a carui sonoritate devine echivalenta cu performanta artistica.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro va recomanda formatia DJ Project pentru spectacole, concerte, recitaluri, zile festive sau petreceri.

La finele anului 2009, DJ Project intrerupe colaborarea cu Elena, ca urmare a dorintei acesteia de a urma o cariera solo, inlocuind-o cu Giulia ca solista. La sfarsitul anului 2011, Giulia se retrage din trupa din cauza sarcinii fiind inlocuita de Adela Popescu care este incantata de colaborare reprezentand pentru ea o relansare in muzica dupa o pauza de cativa ani.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply