DJ Optick

DJ Optick intra in categoria – a man on a mission! Ca artist, a incercat in permanenta sa depaseasca limitele unui tipar impus de un anume stil din muzica dance. Sound-ul marca Optick este “friendly” pentru radio si rupe orice ring de dans, este combinatia perfecta.

Pentru Bogdan Moldovan, DJ Optick, anul 1994 a fost anul unei interesante descoperiri personale: isi putea distra prietenii punand muzica sa preferata. A descoperit si un termen nou, perseverenta. A reusit, cu timpul, sa se ocupe de warm-up pentru nume ca Tommy Serano si Azzido da Bass sau Lee Burridge, in Colours Club, in 2001, Misja Helsloot si Marc Van Dale, in cadrul a doua evenimente Amsterdam Zone Party, in 2002, James Zabiela si Jan Carbon, in La Mania Club, in 2002, Satoshi Tomiie, in 2002, John Creamer si Lee Burridge, in 2003 (Hysteria Parties), Omid 16B, in La Motor Club, in Mamaia, in 2004, DJ Tonka (Liberty Parade 2006), Paul van Dyk, Fatboy Slim, Satoshi Tomiie, Hernan Cattaneo, Nick Curly, Carl Kennedy, Dennis Ruyer, Anthony Collins, Audiojack, Simon Baker, Nic Fanciulli, Doc Martin si multi multi altii.

DJ Optick este, printre altele, si unul din initiatorii celui mai important festival outdoor de muzica electronic din Romania, Liberty Parade, manifestare inceputa in Capitala, in 2000. De atunci, in fiecare an, DJ Optick a fost unul dintre organizatorii evenimentului care a atins cote inimaginabile, atat pe plan national, cat si international.

Incepand cu 2005, Optick s-a apropiat de productia muzicala, realizand cateva remixuri pentru artisti romani ca Miki, Activ sau Voltaj.

Inceputul anului 2011 aduce un release de succes, “Tremble”, de aceasta data in colaborare cu duo-ul timisoarean NTFO. Chiar inainte de lansarea oficiala, materialul a primit un feedback excelent din partea unor nume importante din industria de profil. Printre artistii impresionati de acest release se numara Joseph Capriati, Loco Dice, Lauhaus, Audiojack, Butch sau Tom Budden.

Tot in primele luni din 2011, Optick a fost invitat, pentru al treilea an consecutiv, sa mixeze in cele mai importante cluburi din Canada. A avut ocazia sa mixeze in clubul Muzique, in fata a peste 1000 de clubberi ce au creat o atmosfera greu de uitat.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply