David Deejay & Dony

David Deejay, pe numele real Adi Colceru, artistul s-a nascut pe 10 decembrie 1980, la Barlad. Acesta a studiat vioara inca din clasa intai, insa a descoperit ca acest instrument nu este tocmai pasiunea lui, asa ca s-a lasat si a renuntat la scoala de specialitate.

Debutul oficial a fost insa in 2008 cu piesa “Sexy Thing”, care l-a adus pe primul loc in topurile romanesti. Melodia a ajuns sa fie difuzata la radio in Polonia si in Rusia. Succesul avut cu aceasta piesa l-a determinat pe Adi Colceru sa se puna serios pe treaba si sa lucreze la alte piese care usor, usor au escaladat topurile pana pe primele locuri. Un exemplu este “Rain”, piesa interpretata de Marius Nedelcu (ex-Akcent) featuring Giulia.

Atunci cand ajunge sa mixeze in cluburi, David Deejay se transforma in DJ David.

Dony, pe numele sau adevarat Cornel Constantin Donici, este un cantaret de muzica dance si popcorn, nascut la data de 20 noiembrie 1981, in Brasov. Dony s-a facut remarcat in peisajul muzical autohton odata cu infiintarea trupei Refflex, in anul 2003. Impreuna cu Cristi, Dony a format una dintre cele mai iubite trupe in randul adolescentelor. In 2008, dupa o perioada in care au stat mai mult prin studioul de inregistrati, Cornel si Cristi decid sa lanseze o noua piesa: “Fara ea”. Piesa a avut succes peste hotare si chiar a beneficiat de o varianta in limba engleza.

In 2008, apare single-ul “Sexy Thing”, o piesa ce avea sa “rupa” toate topurile din Romania. Autorul piesei era David Deejay, un nume nou pe piata muzicala.

Dupa succesul “Sexy Thing”, David Deejay & Dony lanseaza o noua piesa impreuna, in toamna lui 2008 – “Nasty Dream”. Si aceasta melodie s-a bucurat de un succes enorm, iar pe masura ce piesa cucerea noi pozitii in topuri, Dony devenea tot mai cunoscut si mai apreciat.

Datorita succesului lor, David Deejay & Dony devin una din recomandarile pe care echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci le face prin artistipentruevenimente.ro pentru aniversarea, cina festiva, petrecerea privata sau de companie, aniversarea de oras sau orice alt tip de eveniment intentionati sa organizati.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply