Crush & Alexandra Ungureanu

Trupa Crush & Alexandra Ungureanu va este recomandata pentru spectacole, concerte, zile de oras, baluri de boboci sau petreceri, de catre echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro.

Alexandra Ungureanu este o cantareata de muzica pop/house/dance din Romania. La varsta de sase ani a inceput sa ia lectii de canto si de pian, iar in adolescenta a urmat cursuri de chitara. Ulterior, Alexandra Ungureanu a participat la diverse concursuri de muzica pentru copii, in cadrul carora a obtinut rezultate remarcabile. Treptat, ea si-a format un repertoriu cu piese compuse pentru ea de: Dinu Giurgiu, Ionel Tudor, Adrian Despot, Marius Teicu sau Cornel Ilie.

Incepand cu anul 2001, Alexandra Ungureanu a colaborat cu formatia Sistem, ea fiind vocea principala a unor melodii precum: “Emotii”, “Senzatii” sau “Departe de tine”. In anul 2003 participa la selectia nationala pentru concursul muzical Eurovision unde obtine locul 3 cu piesa “Make this love come true”. In 2004, Alexandra Ungureanu participa la diverse concerte in cele mai mari orase din Romania alaturi de formatii precum Holograf, Vita de vie sau Taxi.

Proiectul semnat Crush & Alexandra Ungureanu poate fi descris ca o frumoasa poveste de dragoste inceputa in toamna anului 2004.

Crush, adica Radu si Sorin, cei doi Feti – Frumosi, erau in cautarea ei, Ileana Cosanzeana, vocea frumoasa, care sa puna in valoare muzica de club si versurile poetice la care cei doi lucrasera de cativa ani. Alexandra era si ea in cautarea unei identitati artistice, care sa se identifice cu personalitatea ei sensibila. Alexandra Ungureanu a devenit faimoasa de cand s-a unit cu trupa Crush iar piesele acestora, fie ele pop, house, dance, sunt difuzate zilnic la radio, tv si in cluburile si terasele din orase.

Melodiile celor trei sunt foarte ascultate in randul oamenilor din Romania si alte tari ale Europei, vocea lor completandu-se cu instrumentalurile pieselor compuse de formatiile cu care a colaborat.

 

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

 

Galerie Video:

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *