Cristina Spatar

Cristina Spatar s-a nascut pe data de 17 iunie in Onesti. A terminat liceul “Nadia Comaneci”, profilul filologie, dupa care a urmat cursurile de fotomodele “Flash Publicity”. A urmat si cursurile Scolii Populare de Arta din Bucuresti, sectiunea “canto”, avandu-i ca profesori pe Gloria Bordea si George Natzis. Pasiunea pentru muzica a avut-o inca din copilarie, iar mama sa, Angela, a reprezentat un model pentru frumoasa artista. Debutul pe scena muzicala romaneasca si l-a facut cantand muzica folk impreuna cu sora sa, Narcisa, la varsta de 12 ani. Debutul oficial al artistei a fost in anul 1991 in cadrul festivalului de la Mamaia.

In anul 1999, Cristina Spatar vine la Bucuresti si sub indrumarea lui Roby G. artista incepe sa cante muzica rhythm’n’blues (R’N’B).  Dupa doi ani de lucru apare primul album “Ramai langa mine”, iar piesele “Tu esti viata mea” si “Intoarce-te la mine” au fost cele mai indragite de public. Urmatorul album a fost “Mesaj de Dragoste, aparut in 2002 si a fost dedicat in intregime mamei sale, pe care o pierduse.

In anul 2006 a lansat albumul “Fara egal”. Piesele “Totul pe o carte” si “Fara egal” s-au bucurat de un real succes. In paralel, Cristina Spatar a inceput colaborarea cu National TV fiind moderatoarea unei emsiuni. Apar clipurile pieselor “Amore” si “A fost odata”. Artista este aleasa sa reprezinte imaginea uneia dintre cele mai exclusiviste firme de bijuterii din Romania – Vendome Fine Jewellery.

Cristina Spatar este una din putinele femei care au reusit sa devina vedete prin munca si forte proprii si din aceste motive este iubita de o multime de oameni.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro va recomanda pe Cristina Spatar pentru inaugurari firme, petreceri companii, petreceri private, concerte, spectacole, baluri de boboci, aniversari, mese festive sau alte evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

You may also like...

Leave a Reply