CRBL

CRBL, pe numele sau real Eduard Mihai Andreianu, s-a nascut pe 30 iunie 1977, in Pitesti si este protejat de semnul Racului. De mic, CRBL si-a dezvoltat latura de businessman vanzand adidasi de la second-hand. In ceea ce priveste viata personala, CRBL se poate considera un om implinit. In 2008 s-a casatorit cu iubita lui, Elena. Cei doi au impreuna o fetita, pe nume Alessia Ecaterina. Micuta a venit pe lume in 2010.

Printre hobbyurile lui CRBL se numara muzica, filmele, breakdance-ul si calatoriile.

Pe plan profesional, CRBL se poate lauda ca este una dintre cele mai cunoscute si apreciate vedete din showbizz.

CRBL a evoluat ajungand coregraf iubind muzica si dansul si realizand totul din pasiune. Proiectele actuale arata un artist ajuns la maturitate, hotarat sa petreaca timp nu doar in fata camerelor de luat vederi si in lumina reflectoarelor, ci si in spatele scenei indrumand si actionand asemeni unui mentor.

Povestea lui CRBL a inceput odata cu trupa Simplu, al carui membru fondator a fost. In paralel cu trupa, CRBL a scos si piese solo, printre care “Romanu’ n-are noroc”, “Nu ne potrivim deloc” si “Hey Mama”. CRBL a participat si la emisiunea Dansez pentru Tine si s-a descurcat onorabil la stiluri de dans precum salsa, merengue sau vals. In primavara lui 2011, CRBL si-a deschis o scoala de dans in Bucuresti, la care isi propune sa promoveze tinerii talentati, iar din luna martie a anului 2011, CRBL a devenit Dj la postul de radio Pro Fm.

Pe 16 octombrie 2012 artistul a filmat videoclipul celui mai nou single al sau “Petre”. “Petre” continua seria single-urilor cu mesaj amuzant promovate pana acum de CRBL. 

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro vi-l recomanda pe CRBL pentru concerte, recitaluri, show – uri, cluburi, zile de orase, corporate party, concerte organizate de primarii, spectacole electorale, petreceri private, banchete, festivaluri, baluri de boboci, lansari firme, expozitii, promovari sau alte reprezentatii.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply