Catalin Josan

Catalin Josan s-a nascut pe 4 martie 1987, la Chisinau, Republica Moldova. Este castigatorul primei editii a emisiunii – concurs Megastar, realizata de postul de televiziune Prima TV din Romania.

A studiat la liceul de muzica “Ciprian Porumbescu” din Chisinau, specialitatea – pian. A invatat sa cante la chitara. Catalin este primul artist care a semnat un contract cu cea mai mare casa de discuri din Romania, “Universal Music Romania” . Primul album din cariera sa muzical? a fost albumul intitulat – “Megastar”.

Despre lucrul la primul sau album, Catalin poate vorbi la nesfarsit. A incercat nenumarate piese propuse de diversi compozitori si producatori, a lucrat cot la cot cu Marius Moga, producatorul executiv al albumului, si a invatat in fiecare zi cate ceva despre “nasterea” unui produs muzical de calitate. Recunoaste ca nu e deloc un lucru simplu. “Am invatat ca pentru a scoate un album cu greutate e nevoie de multa munca si o echipa profi. Am stat zile si nopti in studiouri incercand sa gasim cele mai bune piese.”Piesa de debut se numeste “Big Brown Eyes”, pentru care Catalin a colaborat cu Marius Moga, Don Baxter si creatoarea de moda Maria Marinescu. Piesa s-a bucurat de un mare succes.

Catalin a participat la selectia nationala a concursului Eurovision in Romania, unde s-a calificat cu doua din cele trei piese propuse, performanta reusita si de cunoscuta cantareata Nico – reprezentanta Romaniei pentru Eurovision 2008. Piesa “When we’re together” s-a clasat pe locul 3 in prima semifinala, ca si “Run Away” in cea de-a doua semifinala. Astfel calificat cu ambele piese in finala nationala, Catalin a reusit sa renunte la prima piesa pentru ca cele doua piese sa nu concureze una cu alta. “Run away” s-a clasat pe locul 4 in preferintele publicului.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro vi-l recomanda pe Catalin Josan pentru concerte, spectacole, petreceri private, baluri de boboci, aniversari, mese festive sau alte evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply