Aurel Moldoveanu

Aurel Moldoveanu isi face debutul in cadrul Cenaclului Flacara, initiat de poetul Adrian Paunescu. Au urmat primele turnee cu Cenaclul Flacara, primele raportari la un public eterogen format din copii, tineri si mature. Totodata apar primele cautari si raspunsuri la intrebarea ce-l macina continuu: “In ce masura muzica lui place, exprima ceva, are personalitate?”. Atunci au fost primii lui bani castigati, nepermis de multi pentru vremea aceea: “Atunci am invatat sa fac autostopul, sa merg cu orice imi iesea in cale sa pot sa ajung in orasele unde se tineau spectacolele Cenaclului Flacara”. De atunci dateaza primele aparitii in presa, primele cronici de spectacol, primele inregistrari radio.

In anul 1996 apare primul videoclip “Elegie de toamna” realizat de Florin Calinescu.  Anul 2000 este marcat de participarea la Festivalul National Mamaia, sectiunea Creatie si primul mare succes rasplatit cu Premiul I pentru piesa “Du-te dor”, muzica, versuri si voce, toate purtand amprenta lui Aurel Moldoveanu. Vara si toamna aceluiasi an au insemnat de fapt lansarea si confirmarea brand-ului Aurel Moldoveanu in circuitul showbizz-ului romanesc. Astfel, Agentii de Impresariat, Organizatori de evenimente, Institutii de Arta, Cluburi, Primarii din orase si comune au inceput sa-l invite pentru sustinerea de recitaluri la evenimentele organizate de acestia. Si-a facut repede loc cu show-ul electrizant pe care il facea la fiecare spectacol, fiind unul dintre cei mai solicitati artisti.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci vi-l recomanda pe Aurel Moldoveanu pentru spectacole, concerte, zile de oras, campanii electorale, nunti sau botezuri.

Piesele sale de succes “Du-te Dor” , “Zamfira” , “Ulciorul” , “Sunt Moldovean” , “Saraca Fata Saraca”, cat si aparitiile la diferite posturi de televiziune au insemnat enorm pentru consolidarea numelui artistului.

Aurel Moldoveanu isi propune la evenimentele unde va fi invitat, sa cante piesele sale si totodata sa faca fata schimbarilor survenite in optiunea publicului, doarece acesta dicteaza orientarea artistilor de pe piata muzicala.

 

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply