Annes

Annes – Ana Constantin s-a nascuta pe 26 mai 1977 in Bucuresti. Spune despre ea ca nu a incercat sa lucreze in nici un alt domeniu pentru ca a stiut dintotdeauna ca vrea sa se ocupe de muzica.

A absolvit Scoala Populara de Arte- Sectia Canto – Muzica Usoara, la clasa Viorelei Filip, si a facut lectii particulare de canto cu Mia Tiaha si Crina Mardare.

Annes devine cunoscuta odata cu aparitia primelor sale albume “Inger bun” in anul 2002 si “Dependenta de tine” in anul 2005.

De-a lungul timpului a participat la diverse festivale nationale de muzica usoara: Festivalul Tineretii – Amara, Festivalul “Mihaela Runceanu” – Buzau, Festivalul Mamaia – 1999, Festivalul “Cantecului Adancului” – Petrosani, Festivalul de la Fetesti, etc.

In iunie 2010, Annes a lansat cel de-al treilea material discografic din cariera, “Raza de soare” ce contine 11 piese printre care balada “Atat de greu”, premiata la Romanian Top Hits Bacau cu premiul pentru “Cea mai buna compozitie muzicala” si single-ul “Convinge timpul”. Pentru acest album Annes a colaborat cu unii dintre cei mai buni muzicieni,compozitori si textieri: Gabriel Huiban, Alex Pelin, Mihai Postolache, Daniel Deaconu, Mihai Coporan, Adrian Romcescu, Dana Dorian, Yorgos Benardes, Keo si Cornel Ilie (Vunk).

In 2012 lanseaza “Unde…”, cel de-al doilea extras single de pe viitorul sau album. Piesa “Unde…” aduce in prim plan un stil muzical care este pe un trend ascendent in ultima perioada – dubstep – si care se regaseste in muzica artistilor de talie internationala.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro v-o recomanda pe Annes pentru petreceri companii, petreceri private, concerte, spectacole, aniversari, baluri de boboci, mese festive sau alte evenimente.

 

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply