Alex Velea

Alex Velea s-a nascut pe data de 13 mai 1984. O zi norocoasa pentru parintii sai. Se considera un taur veritabil, pasional, gelos, usor incapatant, plin de ambitie si perseverenta, care stie ca prin munca poti sa iti atingi visele.

Dragostea pentru muzica i-a fost insuflata de parinti, in special de tatal sau, care este muzician. Parintii sunt un punct de echilibru in viata lui, in obiectivitatea lor Alex crezand cel mai tare.

Pasiunea pentru muzica si-a descoperit-o de mic dar in mod organizat Alex canta de la 9 ani iar la 11 ani a devenit elev al Palatului Copiilor. De la varsta de 16 ani, studiaza timp de 4 ani canto clasic. Alex se considera un mare norocos pentru ca are ca “meserie” ce iubeste mai mult in viata: muzica.

Albumul sau de debut “Yamasha” se vrea si o declaratie din partea lui Alex : “Piesele acestea ma descopera in fata publicului… Asta sunt eu… Am incercat sa pun pe note ganduri, sentimente, trairi…Yamasha ma reprezinta”. Pentru “Yamasha” Alex a colaborat cu Smiley, Marius Moga, Connect- R, Mattteo, Don Baxter, Byga de la CIA, adica cu mare parte din prietenii sai. Rezultatul este un album de 10 piese, o combinatie de R&B, hip hop si pop.

In anul 2009, Alex a lansat piesele “Doar ea” si “Secret”. Tot in 2009, Alex a intrat in echipa de productie a Radio Killer, sub numele de Crocodealer, unul dintre cei “sapte killeri”. In 2010 lanseaza piesa “Don’t say it’s over”, hit al carui videoclip a avut o coregrafie ce a generat cel mai mare flashmob din Romania. Acesta a avut loc in Piata Constitutiei din Bucuresti.

In septembrie 2011, Alex a lansat piesa “Whisper”, iar 2012 este anul de revenire in forta pe scena muzicii romanesti. A lansat la inceputul lunii aprilie piesa “Când noaptea vine”, care s-a bucurat de aprecierea publicului. In iunie 2012, pe scena de la Romanian Music Awards, acesta a lansat un nou hit, “Minim doi”.  In cadrul acestui eveniment Alex a fost desemnat castigatorul premiului  “Best Pop”.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro vi-l propune pe Alex Velea pentru zile festive, recitaluri, aniversari, spectacole, concerte, baluri de boboci sau petreceri.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply