Stefan Stan

Stefan Stan s-a nascut pe 2 iulie 1977 in Bucuresti si este castigatorul primului sezon al emisunii “Vocea Romaniei”. Spune ca a optat pentru concursul “Vocea Romaniei” datorita unicitatii sale si juriului competent.

Desi a inceput sa cante de la 10 ani si a facut-o intotdeauna cu placere, Stefan Stan nu s-a concentrat in directia construirii unei cariere muzicale lipsindu-i, in consecinta, si educatia muzicala. In copilarie, Stefan Stan canta doar piesa “Enigmatici si cuminti”, dar nu a mers niciodata mai departe cu muzica. A fost nevoit sa munceasca de la 16 ani pe santier, din cauza dificultatilor financiare.

Prin 2002, Stefan Stan a plecat in America, la iubita sa de la acea vreme. S-a casatorit cu ea, insa neintelegerile de pe parcursul mariajului au dus la divort si, dupa sase ani petrecuti in Statele Unite ale Americii, Stefan Stan s-a intors in Romania. In 2006, Stefan Stan s-a lansat in hip-hop sub pseudonimul Steffano. El a cantat alaturi de rapperul Barac pentru single-ul “Mucless”. Inainte sa se inscrie la concursul “Vocea Romaniei”, Stefan Stan a cantat in mai multe localuri din Bucuresti.

Stefan Stan nu are studii muzicale insa sustine ca muzica il conduce, ii creeaza cele mai mari placeri, este cel mai bun mod de a se exprima. Declara ca genurile muzicale care ii influenteaza stilul sunt: Soul Music, Blues, Pop si Swing. In scurt timp dupa ce a fost ales “Vocea Romaniei” (decembrie 2011), Stefan Stan a lansat primul sau single oficial intitulat “You Give Me Love”. Intr-un interviu de la inceputul lui 2012, Stefan Stan declara ca in ciuda succesului pe care il are la public si mai ales la fane, nu se considera un om cu fite. Primul album Stefan Stan urmeaza sa fie lansat cu ajutorul casei de discuri Universal Music Romania.

Succesul pe care il are cantaretul si talentul sau innascut il recomanda pentru orice tip de eveniment: nunti, botezuri, aniversari, petreceri de companie sau aniversari de oras. Agentia de Evenimente Maria Cirneci va prezinta toate detaliile despre Stefan Stan pe site-ul artistipentruevenimente.ro si vi-l propune pentru a da culoare evenimentului dumneavoastra.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply