Laura Lavric

Laura Lavric s-a nascuta pe 20 septembrie 1946, satul Costisa, comuna Fratautii Noi, judetul Suceava.

Pasiunea pentru muzica a inceput pentru Laura Lavric de la o virsta foarte frageda. Mai intai ciulea urechile cu incintare la fanfara din sat, apoi a fost de-a dreptul fermecata de primul patefon adus in sat. Dupa terminarea scolii este angajata la o cooperativa de croitorie din Radauti, dar si aici e urmarita de pasiunea devastatoare pentru muzica. Participa la Festivalul National al Cooperativelor Mestesugaresti la Târgu-Mures si cistiga primul premiu important din cariera.

A urmat apoi “Dialog la distanta”, cel mai mare festival national televizat. Era in 1967 si Laura a luat numai note de 10 – i-a batut pe toti la sectiunea folclor! Apoi este chemata la Electrecord, iar apoi urmeaza aparitii la televiziunea nationala. Restul e istorie: au urmat sute de spectacole, nenumarate premii si prezente la cele mai importante show-uri de televiziune.

Discografie

S-o dat o veste asara ( lansat in 2005 )
Muzica si versuri : folclor , Producator : Roton
Voce : Laura Lavric, Orchestra: Rapsozii Botosanilor

Dragu-mi-i la veselie ( lansat in 2002 )
Muzica si versuri : folclor , Producator : RBA
Voce : Laura Lavric, Orchestra: Ciprian Porrumbescu din Suceava

Hai la sarba moldoveni ( lansat in 2000 )
Muzica si versuri : folclor , Producator : RBA
Voce : Laura Lavric, Orchestra: Ciprian Porrumbescu din Suceava

S-a lasat vrajita de muzica, de magia scenei si a ecranului, care au pus stapanire pe viata sa, facand-o sa fie constienta de cum se imparte reteta fericirii. Despre ce inseamna sa fii unul dintre artistii cei mai iubiti ai Romaniei ne povesteste Laura Lavric. Toata lumea o iubeste pentru ca e un om care zambeste mereu, un emisar al sperantei. Si chiar daca pentru unii pare doar un truc profesional, un comportament de mare vedeta, doamna Laura zambeste pentru ca ii rade si sufletul. Cand priveste in oglinda, chiar si pe aceasta o pacaleste, pentru ca viata domniei sale miroase a primavara. Bucuria de pe chipul cantaretei nu poate fi mimata. Zambeste tot timpul, in primul rand in suflet si apoi pe chip. Pentru ca asa a fost de cand se stie: vesela, increzatoare, dar mai ales fericita sa-i vada pe cei din jurul sau cu zambetul pe buze. Indiferent unde s-ar afla.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro va recomanda pe Laura Lavric  pentru petreceri, evenimente, spectacole, cumetrii, nunti, botezuri, aniversari sau mese festive.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply