Dragos Chircu

Absolvent al Liceului de muzica George Enescu, sectia Percutie Student Biotera Dragos Chircu a studiat Percutie si pian in clasele VII-XII. Totodata, el este si absolvent al Companiei de Artisti Dorian’s Art.

Prima experienta scenica pe care a avut-o a fost in cadrul Festivalului International “George Grigoriu”, in 2005.

Elevul Loredanei Groza a precizat ca nu a venit la “Vocea Romaniei” pentru a se imbogati, ci pentru a-i fi recunoscut talentul. In ultimii ani, Dragos a avut mai multe tentative de a se lasa de muzica si si-a pus toate sperantele in showul de la Pro Tv.

Faptul ca “ingerasul” Dragos Chircu din echipa Loredanei a ajuns in finala nu a surprins pe nimeni. Cel ce ce l-a facut pe Brenciu sa exclame ca melodia “Vorbe care dor” a sunat mai bine decat originalul celor de la 3 Sud-Est spune ca un loc in showbiz “tine foarte mult de sansa”, dar si ca “sansa mea s-a numit acum «Vocea Romaniei»”.

“Drumul pe care vreau sa merg este cel muzical, dar, daca vreodata va trebui sa ma abat, cu siguranta voi cauta o poteca ce va duce tot la muzica. Am devenit prea dependent de muzica pentru a putea urma acum o alta cale!”.

Mult asteptata colaborare dintre Loredana si Dragos Chircu , “Ingerasul” din echipa ei de la Vocea Romaniei, s-a materializat intr-o frumoasa balada de dragoste, “Ochii din vis”. Dupa succesul avut cu piesa “Ochii din Vis” a Loredanei, Dragos Chircu revine in forta, de data aceasta cu o piesa solo. Este vorba de “Catch My Love”. Piesa “Catch My Love” a fost compusa si produsa de baietii de la Deepside Deejays, iar versurile, care sunt in limba engleza, sunt compuse chiar de Dragos. Piesa este una de dragoste, insa intr-o nota pozitiva, ceea ce e este un lucru diferit fata de melodiile cu care Dragos Chircu ne-a obisnuit in primul sezon din Vocea Romaniei.

Dragos Chircu, care a uimit Romania cu talentul sau in competitia “Vocea Romaniei”, motiv pentru care il puteti gasi pe site-ul artistipentrununta.ro, ca recomandare venita din partea echipei Agentiei de Evenimente Maria Cirneci pentru nunta, botezul, aniversarea, petrecerea privata sau de companie pe care intentionati sa o organizati.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply