Deepcentral

Deepcentral este o trupa de muzica dance din Romania, avandu-i in componenta pe Doru Todorut si George Calin. Proiectul a fost infiintat in anul 2009.

In 2006, dupa destramarea grupului Demmo si a trupei Bliss, cei doi cantareti au decis sa lanseze un proiect nou pe scena muzicala din Romania. Petrecand foarte mult timp in studio lucrand cu alti artisti, au inceput sa le vina ideile si sa ia forma propriul proiect, care s-a concretizat dupa ani intregi in care cei doi au fost implicati in diverse colaborari muzicale.

Pe scena, George este responsabil cu partea de mixaj. Doru completeaza actul artistic cu vocea lui, una dintre cele mai bune voci masculine din peisajul muzical romanesc.

Deepcentral a debutat cu singleul “Cry It Away”, care a intrat in heavy-rotation la posturile de radio si in top 100 Nielsen inca din prima saptamana de la lansare. “Proiectul Deepcentral a fost facut exact asa cum am simtit noi, fara sa ne gandim la contracte, fara presiuni din partea cuiva”, a declarat unul dintre componenti.

Un sound actual, un look in tendinte si o voce cu multa personalitate, sunt doar cateva dintre elementele care asigura succesul proiectului Deepcentral inca de la debut! In vara lui 2010, “In Love” a fost declarata cea mai ascultata piesa din Bulgaria, potrivit topului oficial intocmit de Bulgarian Nielsen Airplay Chart iar in toamna lui 2010, Deepcentral a obtinut o nominalizare la Best Romanian Act, in cadrul MTV EMA. Tot atunci, au lansat cel de-al patrulea single, “Music Makes Me Free”.

In paralel cu propria cariera, Doru si George si-au gasit timp sa produca muzica si pentru alti artisti, cum ar fi Xonia. “My Beautiful One” si “Hold On” au iesit din studioul baietilor de la Deepcentral si au ajuns in scurt timp hituri in Romania.

Un sound actual, un look in tendinte si o voce cu multa personalitate, sunt doar cateva dintre elementele care asigura succesul proiectului Deepcentral inca de la debut! Astfel, artistipentruevenimente.ro si echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci recomanda Deepcentral pentru nunta, botezul, petrecerea de aniversare sau de companie pe care doriti sa o organizati!

Fiti pregatiti pentru “The Next Big Thing”! Deepcentral au intrat in scena!

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply