Anda Adam

Anda Adam a fost prezenta in toiul agitatiei din show biz inca de la varsta de 16 ani fiind o prezenta agreabila, cu o mare pofta de viata si plina de energie. Fascinata de iuresul continuu de pe scena si indragostita de muzica, Anda a ramas mereu in atentia publicului si a mass media.

Remarcata repede de cei care aveau un cuvant de spus in materie de muzica, ea a devenit rapid preferata a numerosi producatori ca voce, preferata multor artisti ca partenera de show preferata multor oameni de media ca si voce.

A debutat in 1999 alaturi de formatia R.A.C.L.A, cu hit-ul “Nu ma uita”. O alta piesa de succes a fost piesa cu Marijuana “Fete rele”.

Chiar daca a reusit sa pune pe picioare propria afacere, Anda nu si-a uitat dragostea dintai : muzica si pentru ca din acest punct de vedere nu se simtea implinita… a hotarat sa reia in forta lectiile de canto si pe cele de coregrafie. Al doilea pas a fost sa petreaca mult mai mult timp in studioul de inregistrari. Cu ajutorul lui Marius Moga a lansat un album complet, complex, ca la carte. Foarte exigenta cu sine in tot ceea ce face, Anda a muncit din greu, a repetat si a petrecut ore in sir in studio. Dupa mai bine de un an s-a declarat multumita de ceea ce a iesit. Albumul continea 10 piese si aborda un stil care nu a mai fost abordat in Romania de o fata : raggae stylee. Anda a fost absolut incantat de fiecare piesa in parte si in fiecare dintre ele se regaseste motiv pentru care numele albumului este foarte sugestiv : Confidential.

De-a lungul timpului solista a avut numeroase colaborari in urma carora au fost lansate multe hituri, precum: “Ce ti-as face (Selecta)” cu Alex Velea, “Ajutor”, “My Love on You” si “Madam” cu DJ Sasha Lopez.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro o recomanda pe Anda Adam pentru petreceri companii, petreceri private, concerte, aniversari, baluri de boboci sau baluri absolvire.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply