Voltaj

Voltaj a luat fiinta in anul 1982, intr-o perioada a cenzurii acesta a reprezentat un pericol social. Odata cu schimbarea vremurilor, s-a schimbat si componenta formatiei de foarte multe ori.

Prima aparitie discografica are loc nemeritat de tirziu, in 1995, cu “Nori de hartie” si “Lumina” pe compilatia Unplugged Romania (cu Tavi Colen – solist). Un an mai tirziu, in decembrie, este lansat primul album, “Pericol de morte” (cu Adrian Sirbu in locul lui Luca), la Roton.

In iulie 1998 are loc o schimbare esentiala in componenta: apare Calin “Pictorul” Goia ca vocalist, de chitara se ocupa in continuare Gabi “Porkus” Constantin, la bass presteaza Vali “Prunus” Ionescu iar Paul “Pampon” Neacsu se manifesta sadic asupra tobelor. Prima lor miscare de trupa: aducerea in actualitate a unui hit Queen – “We Will Rock You”.

Calin Goia, solistul trupei, s-a nascut la Cluj-Napoca pe 24 mai 1975 si si-a petrecut copilaria în orasul natal. Pasiunea pentru muzica a aparut inca din copilarie – de la 6 ani a studiat vioara; apoi, in gimnaziu, flautul si chitara. In perioada facultatii, a inceput in paralel sa studieze canto la Scoala Populara de Arta din Cluj-Napoca. In anul trei de facultate, la 20 de ani, s-a mutat la Bucuresti pentru a da o sansa unei cariere in muzica. La mai putin de o luna de la venirea in capitala, a fost cooptat in Scoala Vedetelor.

Trupa Voltaj a castigat si foarte multe premii muzicale unul dintre cele mai importante find “Best Rock” in cadrul Romanian Music Awadrs 2010. Formatia Voltaj este una dintre cele mai longevive si iubite formatii din Romania. Dragostea si admiratia fanilor a propulsat formatia in toate topurile muzicale din tara.

Voltaj si-a castigat celebritatea in timp, datorita talentului formatiei si modului de-a exprima muzica in asa fel incat fanii sa se regaseasca in ea. Astfel,  formatia poate insufleti orice tip de eveniment, de la nunti, cine festive, aniversari, petreceri private sau petreceri de companie, cocktail-uri sau orice alt tip de eveniment. Voltaj este una din recomandarile Agentiei de Evenimente Maria Cirneci facuta prin site-ul artistipntruevenimente.ro.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply