Mihai Margineanu

La 37 de ani, Mihai Margineanu nu a ezitat sa debuteze in muzica. Si a reusit s-o faca cu brio, devenind rapid cunoscut sub numele de scena, imprumutat de la una dintre piesele sale de rezistenta, “Gore din Chitila”.

Artistul declara in biografia lui: “M-am nascut … din dragoste , pe 2 ale lui octombrie, prin anul 1969 (sau nu mai stiu, c-a fost demult) si am crescut cu voie buna si bucurie in cea mai frumoasa familie din lume.”

Se bucura de ce are si-si doreste tot timpul lucruri noi. Nu uraste, nu invidiaza si evita rautatea pe cat posibil. Vorbeste urat si isi permite sa nu porte costum. Citeste mult si merge la teatru, chiar daca uneori, cineva din primele randuri nu-si inchide telefonul mobil. A terminat o facultate economica si dupa, s-a apucat de inginerie care i s-a parut grea si prea tehnica, dar interesanta. Pe asta a terminat-o pentru ca s-a facut inginer (liber profesionist) la firma lui , dar a contribuit la ridicarea unor constructii mari si importante.

Nu are un stil muzical definit, ci canta “cantece vechi romanesti”, din care nu are de gand sa traiasca, muzica fiind pentru el doar un hobby.

Primele melodii ale sale au fost inregistrate in 2005, fiind initial destinate unui grup limitat de prieteni. Cea mai cunoscuta melodie a lui Margineanu, “Ma iubeste femeile” este o preluare dupa un cantec al actorului interbelic Iancu Brezeanu, din care Margineanu a pastrat doar melodia si a rescris o parte din versuri intr-un stil propriu.

“Zarita” este cel de-al patrulea disc semnat Mihai Margineanu. Artistul a mai lansat pana in prezent albumele “Gore din Chitila” (2005), “Si ingerii beau vin” (2007), “Pe sub norii de hartie” (2009).

De asemenea, Mihai Margineanu a semnat coloana sonora a serialului TV “Las Fierbinti”.

Mihai Margineanu nu canta la nunti pentru ca el considera ca publicul lui nu este acolo si pentru ca nu ii plac nuntile, dar Agentia de Evenimente Maria Cirneci, prin artistipentruevenimente.ro, il recomanda pentru evenimente corporate, petreceri private, aniversari, festivaluri sau concerte.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply