Marfar

Trupa Marfar a fost infiintata si este condusa de tobosarul Vali Neamtu, membru fondator al formatiei Partizan. Cei sase membri ai formatiei au patruns in peisajul muzical autohton in anul 2003, atunci cand au facut furori cu melodia “Las-o ba, ca merge asa”, o piesa ce face referire la realitatea sociala din Romania, mai exact la lucrurile facute de mantuiala. Piesa este pigmentata de acordurile muzicii lautaresti si de vocea inedita a lu’ Tanti Lina, femeia de serviciu de la sala de repetitii a trupei.

Dupa ce ne-au surprins cu piesele “Las-o ba, ca merge asa” (parerea mea) si “Vreau sa fiu pe banii mei” , cei de la Marfar s-au hotarat sa faca o schimbare majora in componenta trupei. Astfel, Adi Filipidescu paraseste Marfar-ul si ii lasa locul lui Florin Ristei, un fost component al trupei “Amicii”.

Cu o medie de varsta de 25 de ani, componentii trupei Marfar se pot mandri cu un debut spectaculos. Trupa Marfar inseamna: Florin Ristei – voce, chitara; Tonina Tarnosche – voce; Andrei Neamtu – chitara, voce; Dragos Pitaru – bas; Serban Niculae – clape, voce; Vali Neamtu – tobe.

Pentru ca trupa Marfar este oricand gata sa faca show, Agentia de Evenimente Maria Cirneci considera ca este oportun sa o alegeti pentru evenimentele orgaizate de dumneavoastra. Fie ca este vorba de nunta, botez, petrecere aniversara, sarbatoare de oras, inaugurari, cina festiva, petrecere corporate, festivaluri, petrecere de revelion sau orice alt tip de petrecere, artistipentrununta.ro va pune la dispozitie toate detaliile de care aveti nevoie pentru a fi siguri ca ati facut alegerea potrivita.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply