Mandinga

Formata in anul 2002, trupa Mandinga a reusit in decursul primilor sai 10 ani sa-si consolideze o imagine de creatori de show. Desi a trecut prin mai multe transformari privind componenta si cizelari ale stilului, Mandinga a adunat un numar impresionant de fani, in toate colturile lumii, care i-au ramas aproape de fiecare data. Mandinga inseamna sapte muzicieni pasionati: Elena Ionescu (voce), Alex Burcea (trompeta), Chupi – Marius Ciupitu (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach – Valentin Andrei Zachar (saxofon) siTony (trombon).

Sub motto-ul “Playing happiness”, Mandinga le aduce fanilor formula magica a unui show complet. De la versuri si ritmuri care te prind, pana la dansuri care ti se intiparesc in minte si o explozie de energie pe scena.

Mandinga a reprezentat Romania in finala Eurovision 2012, a castigat mai multe premii pentru interpretare live si a devenit in 2012 un veritabil ambasador al Romaniei, fiind solicitata pentru concerte in toate colturile lumii. Printre altele, hitul “Zaleilah” a obtinut Discul de Aur pentru descarcarile digitale, iar trupa a primit titlul de “cel mai bun show live” din Romania la Premiile Muzicale Romanesti si “best performance” la Romanian Music Awards 2011.

Cel mai recent album Mandinga se numeste “Club de Mandinga” si a fost lansat in vara lui 2012. Pana in prezent Mandinga a lansat cinci albume: “De corazon”, “Soarele meu”, “Gozalo!”, “Donde”, “Club de Mandinga”.

Mandinga sustine in acest moment patru tipuri de show unice pentru piata romaneasca dar si pentru cea internationala: “Club de Mandinga”, unde sunt incluse piesele de pe noul album si interpretari intr-o maniera originala a unor hituri, “Mandinga live cinema”, singurul spectacol al unei trupe in care propriul documentar, realizat de Alex Burcea, se imbina cu muzica live, “Mandinga Balkan Social Club”, dedicat iubitorilor de muzica balkan salsa si “Mandinga latin jazz”, o explozie de culoare pentru urechile fine.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro va recomanda trupa Mandinga pentru concerte, show-uri, cluburi, inaugurari, lansari pentru firme, evenimente, spectacole sau petreceri private.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply