JukeBox

Spre sfarsitul anului 2000, trupa “Atlantic Blue” devine “JukeBox”. Activitatea trupei devine intensa din acest moment, plina de concerte, aparitii in presa si la TV, dar in special multe multe  concerte live, ca si in prezent.

Ca istoric se poate vorbi de peste 10 ani de activitate muzicala, cuprinzand aproape 1000 de concerte sustinute live, in cele mai variate conditii si locatii, pentru public de toate facturile.

Componenta curenta a trupei: Alexandru Vasilache – Voce; Adi Tetrade – Tobe; Viorel Dodoc – Chitara; Andrei Apostol – Chitara, Voce; Alin Neagoe – Bass, Voce; Alexandru Matei – Clape, Voce; Sergiu Moldovan – Clape, voce, efecte speciale, etc; Jo Sihota – Voce backing; Adi Dan – Sunet.

Trupa JukeBox produce in regie proprie 2 discuri de coveruri, comercializate in circuit inchis si in magazinele Diverta. Ca si material original, trupa a inregistrat cateva piese proprii de-a lungul timpului, una din ele (“Lonely in Heaven”) ocupand locul 6 in finala nationala “Eurovision” 2005. De asemenea, membri trupei au declaratat ca isi doresc ca si coverurile si munca de creatie sa mearga intr-o fuziune fericita.

In 2008 JukeBox lanseaza “One Love”, piesa care marcheaza si aparitia primului videoclip al trupei. Din 2006 trupa face parte din echipa emisiunii “Cronica Carcotasilor” de la PrimaTV.

Are la activ peste 10 ani de concerte la evenimente publice sau private, pentru institutii bugetare sau corporatii, ambasade, festivaluri, campanii umanitare etc., si peste 6 ani de TV si radio (cu precadere la Prima TV in cadrul “Cronica Carcotasilor”), 3 albume vandute in peste 10.000 de exemplare etc. Trupa foloseste din plin talentul si experienta dobandita pentru a crea un spectacol de calitate, fiind recunoscuta ca cea mai buna trupa de coveruri (live) din Romania.

Toate informatiile de mai sus pot fi mai mult decat un motiv foarte bun pentru ca Agentia de Evenimente Maria Cirneci sa recomande trupa JukeBox pentu evenimentul dumneavoastra. Prin website-ul artistipentruevenimente.ro, puteti opta pentru trupa JukeBox pentru petrecerea privata, aniversarea, cina festiva, petrecerea corporate, festivaluri, aniversari de orase sau orice alt tip de eveniment pe care intentional sa il organizati.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply