DJ Sava

DJ Sava, pe numele sau adevarat Constantin Sava, s-a nascut la data de 3 aprilie 1974, la Buzau. Si-a inceput cariera in 1990, fiind DJ rezident in clubul No Limit din orasul sau natal pana in 2000. De-a lungul timpului a pus muzica in numeroase cluburi si discoteci: Disco Tineretului, Disco Ring, club Gossip, etc.

De cand a inceput sa mixeze in 1990, DJ Sava isi reinventeaza constant stilul atat pentru a compune piese moderne cat si pentru a reusi sa faca oamenii sa se simta bine pe muzica sa. Oriunde este vorba de muzica electronica, DJ Sava este mereu printre invitatii de seama participand la numeroase festivaluri de muzica electronica: Freedome Festival Vama Veche, Freedome Festival WTC Buc, iar daca ati fost la Tiesto, Tom Novy, John Creamer, Mark Knight, Martjen Ten Velden, DJuma Soundsystem, Noir cu siguranta stiti ca prolificul DJ a mixat in deschidere.

In 2006 DJ Sava a apelat la firma Standard Vision pentru un contract de managment, iar un an mai tarziu a scos primul sau album “Love Drops” alaturi de Cat Music. In 2008 a semnat un contract si cu Ministery of Sound. In 2008 Romanian Top Hits a declarat piesa “Sunshine” ca the best DJ song. Piesa a fost aprox. o luna numarul 1 in top Nielsen.

In 2009, tot la Romanian Top Hit a primit premiul pentru cel mai bun DJ. In cadrul Romanian Music Awards a fost nominalizat doi ani consecutiv (2008 si 2009) la categoria Best DJ.

Dintre singleurile sale, pe care sunt sigur ca le-ati auzit macar odata, amintim: 2005 – “Gone Away” (feat Elena), 2006 – “Remember” (feat Dana Nicula), 2007 – “Sunshine” (feat Connect-R), 2008 – “The Reason” (feat Connect-R), 2009 – “September” (feat Raluka), 2010 – “I Like (The Trumpet)” (feat Raluka).

Prin site-ul artistipentruevenimente.ro, Agentia de Evenimente Maria Cirneci recomanda DJ Sava pentru inaugurari, lansari pentru firme, produse si servicii, diverse manifestari cultural artistice, programe artistice si concerte in baruri, restaurante, cluburi, discoteci, cazinouri, crame, terase, petreceri private sau serate.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply