DJ Rynno si Sylvia

DJ Rynno si Sylvia, cei care te-au facut sa simti vibratia beat-ului house cu piesa “Feel” sau te-au rugat sa ii salvezi cu “Save me”, iar apoi ti-au prezentat o frumoasa poveste de dragoste pe versurile piesei “Fantasy of love”, pot fi denumiti, fara rezervare, un proiect de viitor pentru muzica romaneasca.

DJ Rynno: in buletin, numele lui este Sorin Costache si e nascut pe 13 aprilie 1974, in Bucuresti. Are in spate o cariera de DJ de 12 ani si este unul din cei mai cunoscuti si in voga in domeniu. A mixat piese de-a lungul timpului in cele mai importante cluburi din Bucuresti si din tara. Sorin se considera omul din umbra. Recunoaste ca nu ii place sa fie in centrul atentiei si nu il intereseaza ce crede lumea.

Sylvia (Sirbu Silvia Roxana) este nascuta pe data de 27 dec 1983 in Bucuresti. Nascuta in zodia Capricornului, Sylvia se considera o demna reprezentata a zodiei, fiind o persoana ambitioasa si perseverenta, ce pune suflet in tot ceea ce face. Absolventa a Facultatii de Management, Sylvia are in prezent o firma de organizari evenimente si o cafenea. Debutul sau in muzica a fost alaturi de trupa A.S.I.A, din care a facut parte timp de 3 ani.

Intalnirea dintre DJ Rynno si Sylvia a avut loc in studioul de inregistrari: Sorin tocmai terminase alaturi de Cristian Tiu si Adrian Flilipidescu piesa “Feel” si avea nevoie de o voce. Vocea a fost Sylvia. Desi pornise totul ca o colaborare pentru o singura piesa, cei doi au ajuns sa finalizeze un album intreg in studio. Publicul a facut cunostiinta cu proiectul celor doi vara anului 2007 la Sibiu, la premiile de DJ, unde cei doi au cantat pentru prima data hit-ul “Feel”. In foarte scurt timp piesa a ajuns un super succes in cluburi iar apoi pe radio. Piesa a rulat luni intregi pe radio fiind, cu siguranta, hit-ul anului 2007. La inceputul anului 2008, DJ Rynno si Sylvia au lansat un nou single “Save me”. La fel ca si prima melodie ajunsa hit, “Save me” a ajuns pe locul intai in topurilor radiourilor de specialitate.

“Fantasy of love” cel de-al treilea single DJ Rynno si Sylvia a fost lansat la inceputul verii 2008. Piesa a beneficiat si de un videoclip la productia caruia s-a muncit saptamani intregi, castingul pentru cele 10 fete superbe din videoclip a ocupat cel mai mult timp, deoarece peste 200 de fete au dorit sa apara in clip. In anul 2012 DJ Rynno si Sylvia au lansat noul single, “Chiar daca ai plecat”. De muzica si versuri este responsabil Phelipe iar piesa a fost produsa in studiourile St. Peter Production.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro va recomanda pe DJ Rynno si Sylvia pentru pentru concerte, show-uri, cluburi, petreceri private, banchete, festivaluri, baluri boboci, spectacole si evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply