DJ Nick Kamarera

DJ Nick Kamarera este un DJ care s-a facut cunoscut inca din 1995, cand a inceput pentru prima data sa mixeze in cluburile din Timisoara. Cum acest oras este una dintre cele mai importante scene house din Romania, producatorul primeste ocazia sa mixeze alaturi de DJ faimosi atat pe plan national, cat si international. Ca producator, este autor al mai multor remixuri.

Oficial, face cunostinta cu pupitrul de DJ in zona de club a Timisoarei in anul 1995. Timisoara este cunoscut ca fiind un oras precursor al muzicii club in Romania, asa ca i se ofera sansa sa mixeze alaturi de DJ consacrati din tara si strainatate sub forma warm-up si back to back: DJ Voodoo (Germania), Tommy Serano (Ibiza), Azzido Da Bass (Germania), DJ Jurgen (Olanda), DJ Boris Cantero (Ibiza), DJ Sterbinszky (Ungaria), DJ Oliver McGregor, DJ Saeed and Palash (Anglia), DJ James Zabiela.

Dupa succesul inregistrat cu “Beautiful Days”, “Thailanda” sau “Reason For Love”, DJ Nick Kamarera revine cu un alt hit, realizat de aceasta data alaturi de Alinka, si cu un videoclip de exceptie, realizat de Florin Botea.

Piesa “Get A Life (Mama Yette)” a fost licentiata international in mai multe teritorii, precum Russa, Franta, US, Canada, Mexic, America Centrala si de Sud prin Ultra Records, si UK, Italia, Africa de Sud, Australia prin Ministry of Sound. De asemenea, au mai fost adaugate si teritoriile Grecia, Germania, Belgia, Olanda, Scandinavia, Polonia si Spania, la case de discuri renumite, iar astfel acest clip, cat si piesa, s-au bucurat de expunere internationala la cel mai inalt nivel.

Si-a dezvoltat pasiunea pentru muzica si a capatat suficienta experienta cat sa devina unul dintre cei mai buni DJ din Romania, lucru demonstrat prin cele doua premii “Best DJ” primite la Romanian Music Awards in 2009 si 2012.

DJ Nick Kamarera este o alta recomandare a Agentiei de Evenimente Maria Cirneci facuta prin intermediul site-ului artistipentruevenimente.ro pentru evnimentul dumneavoastra: baluri boboci, petreceri, dineuri, aniversari, mese festive, zile localitati, corporate party si alte tipuri de evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply